Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

08/25/2014

Tänään aamulla alkoi nuoremman tyttären päivähoidossa oli ns. siirtymäpäivällä (transition day), jolloin lapsi tutustuu uuteen päivähoitopaikkaan vanhemman tukemana. Tytär löysi tulevasta ryhmätilastaan monia mielenkiintoisia leluja. Tyttären oma arvio aamupäivästä kuului: "Mukavaa oli mutta sanaakaan en puhunut, koska kukaan ei ymmärtänyt suomea". Näin tosiaan oli. Tavallisesti puheliasta tyttöämme on harvoin nähty yhtä tuppisuuna.

Alkuillasta samassa päivähoitopaikassa oli vielä vanhemman tyttäremme tulevan iltapäiväkerhon vanhempainilta. Sitä ennen kävimme pulahtamassa kaupungin ylläpitämällä uima-altaalla, jossa oli myös kaksi rauhallista vesiliukumäkeä.

Ilta kului sitten kauppoja kiertäessä. Metsästyksen kohteena olivat polkupyörät ja koulureppu. Kumpaakaan emme ostaneet mutta monia tarjokkaita tuli katsottua ja testattua. Madisonissa toimii useita asiantuntevia polkupyöräliikkeitä ja polkupyöräily on ainakin Yhdysvaltain mittapuulla poikkeuksellisen suosittua. Kaupunki pyrkii edistämään pyörällä kulkemista. Pyöräilijöille on muun muassa rakennettu omia väyliä  ja monien teiden laidassa kulkee oma pyöräilykaista. Madison onkin arvioitu erääksi Yhdysvaltain parhaista pyöräilykaupungeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti