Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

08/13/2014


Matkustuspäivä meni perheenkin kesken helposti, vaikka koneena olikin American Airlinesin vanhempi kone, jossa viihdykkeet tuli omasta takaa. Lentomatka 9 ja puoli tuntia, kaksi tuntia maahantulorituaaleja ja perään 4tuntia bussi- ja taksimatkaa. Viimein perillä...  Bussin ikkunasta kaupunki näytti yövalaistuksessa sopivan kokoiselta ja viihtyisältä.
Neulontatöitä puolen yön jälkeen (Suomen aikaan)

5 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että olette päässyt perille. Yrittäkäähän rauhassa asettua aloillenne, vaikka täällä kysellään jo kovastimillon Pihlan kouluarki alkaa, kun se on molemmille tytöille täällä arkea. Tämä on hyvä tapa seurata teidän arkea, kun aikaero on iso. Yritän kuitenkin aktivoida myös Scype-tilinii, niin päästään jossain vaiheessa juttelemaan Myös kasvotusten.

  VastaaPoista
 2. Essi on innoissaan koulusta. Läksyt on tehty reippaasti ja ruoka on kuulemma ollut hyvää. Puolet vaatteista tosin jäi kouluviikon jälkeen kouluun ja koulumatka meni aika naristen ja osaksi äidin reppuselässä. Miina tuntuu olevan hieman kateellinen siskon lyhyemmistä koulupäivistä. Tosin yhteisiä keskustelun aiheitakin löytyy ja viikonloppu on alkanut koulua leikkiessä. Terveisiä tytöille tytöiltä! Mari

  VastaaPoista
 3. Jotenkin tuon Essin luonne tulee hyvin esiin tuosta kirjoituksesta, ja hyvä jos on innostunut. Katsotaan miten tuo meidän tyttö saadaan menemään keltaiseen koulubussiin, kun nyt ei asettaisi itselle paineita ja saisi hieman tuota Essin asennetta alkuun pääsemiseen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt on erilaisia, Essiä varmaan helpottaa kun Miina on kokenut kaiken jo kertaalleen. Jospa Pihlalle löytyisi tuki tytöstä/pojasta bussissa ja pääsisitte aluksi jompi kumpi matkaan! Pidetään peukkuja pystyssä täällä!

   Poista
  2. Pihla pääseekin onneksi esikouluun (ikänsä puolesta olisi voinut mennä kouluunkin, mutta parempi näin), eli ei tarvitse kirjoittamista eikä lukemista opetella... eikä läksyjä!

   Poista