Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

06/09/2014

Olemme saaneet sähköpostiin paljon palautetta blogistamme. Kiitos siitä! Tänään tyttöjen niin kivasti leikkiessä, päivitin tänään hieman blogimme ulkoasua (lisäsin kuvaselaimen, muutin taustoja, muutin kielen, lisäsin kommentoinnin ja kävijälaskurin). Lopulta kaikki taisi onnistua, vaikka menikin välillä hieman säätämiseksi. Jatkossa kommentointi blogiin onnistuu ilman kirjautumista, mutta laittakaa silti vaikka etunimenne, niin ei tule poistettua kommenttejanne.

Wisconsin yliopiston jalkapallojoukkueella Badgerseilla oli kauden ensimmäinen kotipeli. Badgers pelaa kotiottelunsa noin 80 000 katsojaa vetävällä Camp Randall -stadionilla kaupungin keskustassa. Pelipäivä pystyi havaitsemaan myös kotikadullamme. Stadionilla ei ole lainkaan omaa parkkialuetta. Niinpä amerikkalaisen jalkapallon ystävien autot valtaavat kadunvarret kilometrien päässä stadionilta. Jotkut naapurustossamme käyttivät tilannetta hyödyksi ansaitakseen muutaman ylimääräisen kympin. majoittamalla fanien nelipyöräisiä omalle pihalleen pientä maksua vastaan.
Kyltti houkuttelee jalkapallofaneja kotimme viereisen lukion parkkipaikalle
Nyt on polkupyörät kaikilla muilla paitsi miehellä. Tänään mieheni nouti minulle Grazy Lenny's Ebikes -liikkeestä sähköavusteisen taittopyörän, jota koeajoin viime viikonloppuna. Ajokokemusta voisi kuvailla vauhdikkaaksi. Sähkömoottori antaa polkemiseen sen verran potkua, että tunne vastaa loputonta loivaa alamäkeä. Saimme tingittyä edellisen vuoden mallistoa edustaneen pyörän hintaa mukavasti alaspäin. Lopulta maksoimme suurin piirtein puolet vastaavan pyörän hinnasta Suomessa. Sähköpyöräliikkeen omistaja on 70-90-luvuilla TV-mainoksillaan kulttimainetta liittänyt Len Mattioli, Wisconsin vastine Vaatehuoneen Simolle.

Ilta päättyi pizzaan. Kohteena oli italialaisten työmiesten klubin 1922 rakentaman talon kellarissa toimiva Greenbush Bar. Kokemusta hieman himmensi ravintolan hidas palvelu ja viereisessä pöydässä melunnut humalainen jalkapallofanien retkue. Pizza oli hyvä mutta se ei aivan täyttänyt positiivisten arvostelujen korkealle virittämiä odotuksia. Pisteen kotiin kuitenkin valoa pimeään kellariravintolaan loihtineista jouluvaloista.
Talon ulkopuolelta ei voi juuri huomaa, että kellarissa toimii suosittu italialaisravintola
 
Kauden ensimmäistä kotivoittoa juhlineita Badgers-faneja Greenbush Barin naapuripöydässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti