Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

09/21/2014

Nukuttiin mieheni kanssa pitkään, kun eilen illasta meni myöhään. Lopputuloksena voin vain sanoa, että New York, täältä tullaan! Löysin ensin niin edullisen lentotarjouksen koko perheelle, että päätimme juhlia uutta vuotta New Yorkissa Madisonin sijaan. Yön aikana meille kuitenkin selvisi, että vaikka lennot olivat halvat niin ei halvan hotellin löytyminen sieltä ollutkaan mitenkään itsestään selvyys. Ehkäpä 300 euroa yöltä ei ole niin paha hinta, kun Ritzissä sama yö oli lähes 3000 euroa. Ensi kerralla pitää hieman tutustua ensin yöpymismahdollisuuksiin ja sitten vasta innostua noista edullisista lentohinnoista. No ehkäpä matkasta tulee kuitenkin edullisempi kuin Suomesta vastaava, pääsemme matkaan ilman noita pitkiä valtameren yli meneviä lentoja.
Aamun puurot olivat hieman jyväsiä, joten saimme tyttöjen kanssa hyvän syyn leipoa sämpylöitä. Tuli muuten maukkaita! Mummo ja pappa sai nauttia Skypen kautta näitä maidon kera.

Koko aamupäivän nyhjättyä sisällä päätimme iltaisella käydä leikkimässä kiipeilytelineillä Randall Elementary -koulun pihassa matkalla grillibileisiin. Meidät kutsuttiin perheenä mukaan työkaverini järjestämiin juhliin. Ruuat tuotiin nyyttäriperiaattella ja veimme itse vihersalaattia sekä leipää. Tarjolla oli myös hodareita, papusalaattia sekä erilaisia juustoja ja tietysti myös juomia. Saimme muutamalta työkaveriltani hyviä vierailukohtia Chicagon vierailuun ja muutamia ravintolovinkkejä saan sähköpostiini. Tytöt katsoivat elokuvan ja pelasimme hieman seurapelejä.
Kiemuratangolla keikkumassa.
Kirjainpeliä, jossa taisi amerikkalainen ottaa voiton kaikista muista.
Mieheni hodareita syömässä työkavereiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti