Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

09/09/2014

Halloween on saapunut kauppoihin. Itse juhlapäivä on vasta 31. lokakuuta mutta jo nyt hyllyt olivat täyttyneet kurpitsoista ja asiaan kuuluvasta rekvisiitasta.
Syksyn ensimmäiset halloween-kurpitsat
Minäkin tein jo töitä yliopistolla huoneessa, jonka sain käyttööni Education -rakennuksen neljännestä kerroksesta. Huone on melko riisuttu mutta tilavat varsinkin, kun ottaa huomioon, että ainoat tänään mukanani olleet tavarat olivat kannettava tietokone ja yksi ohut tutkimusanalyysien tekoon opastava kirja.

Iltapäivällä vaimoni haki meille taas pariksi viikoksi vuokra-auton käyttöön, että pääsemme liikkumaan paremmin ostoksille ja muille asioille. Illalla ajoimme koko perheellä läheiseen Target -automarkettiin. Viime aikoina käytössä olleen kuljetuskaluston keveydestä aiheutuneita puutteita paikkasimme mm. hankkimalla suuren vessapaperipaalin. Matkalla automarkettiin kävimme täyttämässä työ-, koulu- ja hoitopäivän jäljiltä kurnineet vatsamme Hilldale-ostoskeskuksen Pasqual's Southwestern Tex Mex -ravintolassa. Vaimon kanssa jakamani tortillalettuja ja monenlaista täyttettä sisältänyt fajitas -annos oli maukas. Lastenannokset eivät samalla tavalla vakuuttaneet. Palvelu oli kuitenkin äärimmäisen ystävällistä ja ravintolan tarjoilija jäi vielä laskun maksamisen jälkeen juttelemaan niitä näitä.
Hilldale-ostoskeskuksen Pasqual's Southwestern -ravintola

Nuorempi tyttäremme ihastui näihin tölkkikeittoihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti