Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

09/10/2014

Minäkin sain viimein pyörän. Hain sen iltapäivällä kaupungin länsilaidan Trek Storesta, jonne matkustin kotoa bussilla. Pyörän saatuani lähdin polkemaan kovaa vauhtia vajaan 20 km matkan kaupungin itälaidalla sijaitsevaan osavaltion verotoimistoon, jonne aioin viedä pari lomaketta. Perille päästyäni sain tietää, että mukanani olleet lomakkeet täytyy palauttaa liittovaltion verotoimistoon. Liittovaltion toimisto on puolestaan kaupungin länsilaidalla, eli juuri siellä, mistä olin reilu tunti aiemmin lähtenyt hiki hatussa polkemaan. Lievästi sanoen harmitti.

Ilmojen puolesta päivä oli ensimmäinen todella syksyinen. Aamulla satoi ja iltapäivällä tuuli voimakkaasti. Syksyn saapuminen oli ainakin vaimoni töissä päivän suuri puheenaihe. Hän kertoi käyneensä töissä säätilan muutoksesta pitkän keskustelun ainakin neljän eri ihmisen kanssa. Toivottavasti ilma lähipäivinä kohentuu, sillä viikonloppuna olemme lähdössä autolomalle aivan Wisconsinin pohjoisimpaan kolkkaan Superior -järven rantamaisemiin.

Päiväkodin päivittäisen viestin mukana tuli kuva nuoremmasta tyttärestämme työn touhussa.
     

6 kommenttia:

 1. Onko tuliaistoiveita Suomesta? Toivottavasti jaksatte päivittää blogianne yhtä ahkerasti tulevaisuudessakin, me luetaan sitä joka päivä! ~ Elina

  VastaaPoista
 2. ..ja nyt vasta sain ensimmäisen kommentin tänne julkaistuksi, en ole saanut aiemmi yrityksistä huolimatta! Terveisiä tytöille! Meillä eilenkin itkettiin pienet ikäväitkut, kun mummo pääsee teidän luo ja R ei..
  ~ Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi pitänyt aikasemmin kysyä toimiiko tämä kommentointi, hyvä kun tuli facebookin kautta kommenttina, niin sain korjattua asian.

   Poista
 3. Tytöillä oli oma kerrossänky aamulla toiveina, mutta se nyt ei taida olla ihan taitettavaa mallia. Niitä topps:in prinsessakortteja kaipailivat, jos jostain kaupasta vielä löytyy ja suomalaista karkkia (hieman). Täällä ei kuulema ne maistu, samoin on juuston kanssa. mummon olisi pitänyt ottaa tyttö mukaan!

  VastaaPoista
 4. Taas luetaan blogia iltasaduksi. Miina kyselee että mitä Lumi tekee kuvassa? Lisäksi tuli kommenttia, että olipa lyhyt Iltasatu. Kaikki myötätunto O-P:n puolella, ei ole virastoissa käynti sielläkään helppoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti rakentaa palikoilla hoidossa... ei ollut kuvassa kuvatekstiä, kun saimme sen viestinä. Pitääpä Ollille sanoa, että kirjoittelee pidempiä satuja. Oli vain niin harmissaan tuosta verotuksesta ja sen vaikeudesta. Tietty minulla yliopisto tekee kaiken minun puolesta, lähetän vain lomakkeet oikeaan osoitteeseen ja kaikki järjestyy - toivottavasti!

   Poista