Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

09/01/2014

Syyskuu alkaa... Kotipäivä ja Labor day. Aamu aloitettiin legoilla. Rakennettiin muutama talo lisää legokaupunkiin. Koko päivän on satanut aika ajoin, joten päätettiin tyttöjen kanssa, että ollaan kotona. Ehkäpä tätä on hieman kaivattu tyttöjen puolelta. Iltapäivällä katsottiin yhdessä Toys Story filmi englanniksi ja nautittiin ruskeista maissinjyvistä tehtyjä poppareita.

Iltasella tein vielä pannarin todella vaikea käyttöisessä uunissamme. Celsiukset fahrenheiteiksi ja tulee valita bake, jotenkin ajastuksen saan toimimaan. Valitsen vielä speed bake -komennon ja olen polttaa koko pannarin. Lopulta saan sen sammumaan "clear off" -komennolla. Voiko leipominen olla näin vaikeaa, ehkäpä uunin ohjekirja ensi kerralla käyttöön!

Esikouluun valmisteluja... Vessa = "bathroom" taikka "restroom", löytyy yläkerrasta kirjaston läheeltä. "Hello" aamulla kaikille, "My name is Pihla", eikä Phila niin kuin papereissa nyt lukee, muista piste 17, josta opettaja tulee hakemaan bussista noustessa. Luokkahuone on numero 5. "Tyhmä", niin ei saa sanoa, vaikka eivät sinua ymmärräkään. Eväät tehty, ethän unohda niitä astioita sitten sinne ruokalaan. Laukku pakattu ja unille. Bussi lähtee huomenna 7:17am.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti