Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

09/23/2014

Aamuherätyksestä ei meinannut tänään tulla mitään... mutta onneksi mummolle kerettiin näyttää paikka, mistä noutaa iltapäiväseuralainen myöhemmin. Itsekin unohdin avaimet ja puhelimen kotiin ja jouduin pyöräilemään työmatkani kahteen kertaan. No kaikkihan sujui leikiten tällä sähköpyörälläni. Päivällä hieman omaa mutaatiota eteenpäin ja tieto: "I am pleased to inform you that your paper entitled, “Origins of Fluorescence in Evolved Bacteriophytochromes” was found acceptable for publication in the JBC." Eli yhteistyöjulkaisumme tullaan julkaisemaan, hienoa työtä koko porukalla ja mukava että juttu meni läpi!

Happy meal- aterit ja Monster High- lelut

Ostokset tehtynä ja kävely kohti autoa.

Iltapäivällä suuntasimme matkamme kohti pohjoista, halusimme näyttää mummolle Wisconsin Dellsin. Mieheni jäi matkasta ja suuntasi kohti tiistaista jumppaansa. Ajattelimme, että lähdemme heti neljältä matkaan, jolloin olemme myös aikaisin perillä. Jouduimme kuitenkin alkuun hieman ajelemaan ruuhkassa, joten menomatkaan menikin enemmän aikaa kuin navigaattori meille antoi aika-arvioksi. No päästyämme perille Dellsiin söimme nopeasti mäkkkärissä hamppariateriat ja suuntasimme kohti Tanger Outlettia. Hieman tyhjänoloisessa outletissa meillä sitten menikin aikaa, vaikka kävimme vain Disney Storessa, Gapissa ja Clarkissa. Hieman tuli itsekin taas osteltua, vaikka mitään ei olisi kyllä tarvinnut. Perusteluna täytyy sanoa, että mummon matkaan saadaan hieman tuliaisia Suomeen. Kävimme sitten vielä nopealla ilta-ajelulla Dellsin keskustassa, joka oli täysin autioitunut sitten elokuun. Hieman aavemainen tunnelma neonvalojen loisteessa ajelimme pääkadun päästä päähän. Tytöt nukahtivat onneksi kotimatkalla, vaikka paluumatka tulikin pienempiä teitä pitkin nopeammin.

6 kommenttia:

 1. Kateellisena teidän outlet-shoppailusta ;) Täällä maa (tai ainakin meidän terassi) valkoisena aamulla. hieman hirvitti lähteä kesärenkailla matkaan, mutta onneksi tiet olivat sulia. Kävi aamulla mielessäni ajatus, että luojan kiitos ei tarvitse näinä aamuina (eikä muinakaan) lähteä ajelemaan entiseen työpaikkaan asti!
  ~Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita kauppoja hieman eri mittakaavassa ja ne lasten/aikuisten vaatteet... Onneksi tuli mummo seuraksi, miehenihän on tunnetusti niin pihi, ettei antaisi mitään ostaa. Meillä on uudestaan lämmintä täällä, eilenkin oli yli 20 astetta vielä Kyllä se talvi tekee tännekin tuloaan. Lehdet on jo muuttaneet hieman väriä ja aamuisin on kylmä. Mutta kyllä se on aikasessa Suomessa tuo lumi!

   Poista
 2. Kävin taas keltaisella talolla poimimassa luumuja ja vein Kaija-mummulle tuliaisiksi. Palautetaan Pihlan pyörä, kun Miina sai synttärilahjaksi Jippo-pyörän. Käyn vielä poimimassa luumuja, ennen kun jäätyvät. Ostetaan frozen kortteja mummon ja papan matkaan tuliaisiksi. Harmiteltu täälläkin on prinsessakortteja. Kyselit synttärilahja toiveita. Miina toivoo iso-tyttömäisiä vaatteita ja Essi taitaa olla aivan Frozen lumoissa (barbieleikit) ovat edelleen ykkösjuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, toivottavasti ovat vielä hyviä, kun Elina laittoi tuon viestin, että siellä on satanut lunta... Yleensä ne kestävät hieman pakkasta, sano sille alapuolen naapurillekin, jos näet sitä siinä pyörimässä, että käy poimimassa niitä myös! Eihän Miinalla vielä synttärit ole?!? vai tais saada etulahjaksi. No Miinalle katselin jo vaatteita ja löysin ehkäpä muutaman ihan sievän vanhemmalle tytölle (olivat keltaharmaat pääosin, näät sitten!) ja hyvä tietää tuosta Frozen lumosta, olin miettinyt tuota Urheaa, mutta ehkäpä sitten tätä toista tavaraa. Onko jotain tiettyä, vähän kaikkea löytyy... asuista vaatteisiin ja vaikka mihin leluihin, ehkäpä sellaiset pikkuiset nuket (noin puolen barbin kokoiset)? Meidän nuorimmaisella onkin se Frozen mennyt ihan överiksi, kaikkissa tulisi olla joko Anna taikka Elsa. Vähän toppuuttelin eilen Disney-kaupassa tätä innostusta ja onneksi siellä ei sitä hirveästi ollutkaan, ja päätyi Pocahontas-halloweenasuun ja mummo osti sitten tuon Aurora-barbin. Ihmettelivät kyllä yhdessä, miten Essille suomalainen joulupukki on voinut tuoda samanlaisen Pocahontas-barbin, joka löytyi vain täältä kaupasta, mutta ei Suomesta... Kummallista, eikö totta!

   Poista
 3. Kyllä Urheakin vielä Essille tärkeä on, ehkä erityisesti hevosen vuoksi. Varmaan vielä ihan leluja, ei oikein innostu siitä että vaatteissa on näitä Disneyn hahmoja. Perinteiset barbit ovat edelleen suosiossa. Miina on varmaan innoissaan vaatteista. Käytiin tänäänkin isän kanssa poimimassa luumuja ja tervehtimässä Selenaa sekä palauttamassa pyörä. Etukäteen sai lahjan kyllä, ovat tarjouksessa nyt kun myyvät vanhoja malleja pois marketeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä katselemassa kaupassa iltapäivällä, josko mahtuisi jo tämän toisenkin mummon laukkuun osa. Vaatteet on kyllä aivan ihania täällä, tai ehkä ne vaan on erilaisia. Varsinkin tuo Gymboree (www.gyboree.com) on aivan ihana kauppa! Vaatteet on kaikkea muuta kuin pikkuteini vaatteita ja mukavia päällä tyttöjen mielestä. Koot vaan loppuu nopsaa... Tietty nythän saa tarjouksesta vaikka mitä, itse mietitty miten ton Pihlan pyörän täältä saisi Suomeen. On söpömpi ja paremmassa kunnossa kuin se Suomessa oleva. Kohta varmaan kontti, jos ei uutta matkalaukkua sitten osta! Tosin yritän pitää tavarat minimissä, pieniä vaatteita en lähde kyllä täältä kantamaan ja niitä on nyt kaksi muovipussillista.

   Poista