Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

11/21/2014

Ensin hieman päivänkuulumisia... Tänään aamusta olimme kaikki hyvin väsyneitä, mikä ei kyllä yhtään yllättänyt eilisen valvomisen jälkeen. Heti aamusta saimme kuulla päiväkodilla tyttäremme hyvästä kehityksestä. Mikä ilahdutti meitä mieheni kanssa suunnattomasti. Tyttäremme on löytänyt uusia leikkitovereita ja puhuu jo jonkin verran englantia päivisin. Rutiinit sujuu jo ja hän nauttii suunnattomasti askartelusta ja piirtämisestä.

Tänään oli pizza-perjantai, päätimme ajella kohti esikaupunkia eli Middletonia. Löysimme hyvän italialaisravintolan, Novanta. Pizzat olivat yhtä hyviä kuin Pizza Bruttassa, mutta himpun verran halvempia. Jälkiruuat oli herkullisia. Mieheni tarvitsi farkut rikkinäisten tilalle, joten päätettiin että poiketaan kotimatkalla Marshallsissa. Kaupassa, joka myy halvalla merkkituotteita, jotka eivät ole menneet merkkiliikkeissä kaupaksi. Eli eräänlainen kirppis sekin, tosin tavarat kierrätettään suoraan toiseen kauppaan. Löysimme hiehelleni farkut, mutta sitten löysin kyllä tytöille vaikka mitä ihania vaatteita. Hieman piti hillitä ja jätin omat 20 euron Guessin paidat sinne kauppaan. Jos vain olisi enemmän tarvetta vaatteille, mutta ei! Tästä kaupasta saa tosin hyvin edullisia matkalaukkuja, joten josko sitä vaikka yhden uuden ostaisi.
Novanta-ravintolan Parma -pizza
Mutta nyt asiaan... Tilannekatsaus blogimme kiinnostavuuteen, ettei mene ihan henkilökohtaiseksi matkapäiväkirjaksi tänään. Kolmessa kuukaudessa blogiamme on luettu jo lähes 5000 kertaa. Tämä antaa lisätsemppiä ainakin miehelleni jatkaa blogimme kirjoittamista päivittäin. Hieman tilastoja teistä lukijoistamme. Tätä te ette näe:

Top-10 lukijoissamme:
1. Suomi
3478
2. Yhdysvallat
959
3. Ranska
184
4. Saksa
129
5. Puola
107
6. Kreikka
28
7. Ruotsi
24
8. Kanada
2
9. Venäjä
2
10. Arabiemiirikunnat
1
Yhdysvallat toisena yllättää. Itse emme omilla klikkauksilla tätä lukijakuntaa kartuta, joten jonkun meitä täälläkin täytyy lukea. Tiedän ainakin muutaman amerikkalaisen kääntävän blogia googlen palveluilla. Onneksi olette kekselijöitä! Matkamme tahti on ollut välillä töissä, kotona, harratuksissa ja matkoilla kiivas, mutta pyrimme pitämään teidätkin ajantasalla jakamalla mietteitämme Madisonista ja sen laajassa ympäristöstä. Niin hyvässä kuin pahassa. 
Paikat, joissa ollaan tällä hetkellä syöty, juotu, nukuttu taikka osteskeltu vähintään kolme tuntia.
Mutta jotenkin tätä on juhlistettava. Mietittiin pitkään mieheni kanssa kilpailua ja kysymyksiä blogistamme, mutta ne eivät tuntuneet omilta ideoilta. Tällä viikolla sain ajatuksen joulun jo saapuessa kauppoihin. Minulla (=meidän perheellä) on tapana lähettää itse tehtyjä joulukortteja postitse sukulaisille ja ystävillemme. Tänä vuonna teemme poikkeuksen. Laitamme joulukortit vain niille, jotka tunnustautuvat lukijoiksimme. Laittakaa kommentit ja jouluterveiset tähän perään, niin joulukorttimme saavutta teidät. Ja jos epäilette, että emme tiedä osoitettanne, niin voitte laittaa sen meille sähköpostin kautta. Koska postin kulkeminen täältä kestää aikaa, vain kommentit, jotka tulevat ennen 30.11.2014 huomioidaan.

Loistavaa joulunodotusta kaikille! 

14 kommenttia:

 1. Hep! Olin eka! Ja osoitteen tiedättekin :) Aloitan aamuni aina teidän blogilla, tästä puhelimesta se tulee lukaistua jopa ennen aamun Keskisuomalaista.
  Me aloittelemme rauhallista kotiviikonloppua. Jos saisimme verhotangot ja verhot paikalleen makkateihinkin. Voitteko uskoa - olo- ja vierashuoneessa verhot jo on!

  T. Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan kortti tulemaan, tosin ensin taitaa tulla Ronjan synttärikortti. Tytöt kiittää Frozen-korteista ja terveisistä, oli mukava ylläri. Tehän sisustamaan olette ruvenneet... Itse suuntaamme joulumarkkinoille tuohon lähikoululle.

   Poista
 2. Odotellaan teidän joulutervehdyksiä ja koetetaan laittaa meidän tervehdykset täältä Suomesta sinne päin. Taitaa tulla koko syksyn tervehdykset kerralla, kun kuori on näköjään unohtunut pöydälle tuon tuostakin... :( Terveisin Mari ja Miina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan tervehdys tulemaan. Kyllä sen tervehdyksen saa näin bloginkin kautta lähetettyä, menee nopeammin perille. =)

   Poista
 3. Minä tunnustan lukevani kuulumisenne lähes päivittäin. Vauvaa nukuttaessa tai syöttäessä on aikaa kännykkää selailla. Jokavuotista korttia odotellessa. Terveisin Niina S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaakin tyttöjen kanssa katseltu jo askarteluhyllyjä sillä silmällä. Aivan ihania tavaroita! Niin ja onnittelut vauvasta tätäkin kautta! On kasvanut varmasti jo hirmuisesti. Mutta laitetaan kortti tulemaan!

   Poista
 4. Ja kyllä R-mummokin lukee joka aamu kuulumisenne ennen Keskisuomalaista! Ihanaa osallistua tällä tavalla arkeenne: Vähentää ikävää. Kaukohalaukset ja sunnuntai-illan terveiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan mummollekin kortti tulemaan. Löydettiinkin tänään sopivasti askartelijan paratiisi. Äiti ei meinannut lähteä ulos kaupasta... Hieman hillitympiin korttitarvikkeisiin lopulta päädyttiin, ehkäpä ihan hyvä niin.

   Poista
 5. Olemme lukijoitanne, osote varmaan tiedossa, joten saisimmeko joulukortin. Kaija mummukin lukee ,tosin paperiversioita. Onks nyt oikein. Joulun odotusterveiset Sirpa mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan teille ja mummollekin kortti tulemaan. Pitääkin ruveta jo tekemään niitä, että kerkeävät postiin ajoissa. Tällä viikolla sotkee tuo kiitospäivä hieman, mutta ensi maanantaina pitää jo saada kortit postiin.

   Poista
 6. Hahaa, nyt saan minäkin kortin. :) Tai sitten NMI.
  T.Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni oli sitä mieltä, että ehkäpä molempiin. Eli laitetaan tulemaan. Tänään olikin jo kuorien hankintaa edessä. Toivottavasti kerkeävät ajoissa perille, ainakin yritetään olla ajoissa.

   Poista
 7. Joulutervehdystä postin välityksellä toivotaan myös Hokkaidoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan tulemaan sinnekin. Tänään käytiinkin hakemassa postimerkkejä, kun tajuttiin ettei ennen maanantaita niitä mahdollisesti enää saadakaan.

   Poista