Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

11/26/2014

Madisonin koulut olivat jo kiitospäivän aattona kiinni, joten vanhempi tytär vietti koko päivän iltapäiväkerhonsa kanssa. Ryhmä vieraili Madisonin lastenmuseossa, jossa kävimme tyttärien kanssa kertaalleen elokuussa. Museovierailun jälkeen he olivat käyneet pizzalla Ian's pizza -ravintolassa. Lapset olivat saaneet äänestää tilattavat pizzat. Toisessa äänestyksen voittaneista lätyistä Macaroni and Cheese -täyte eli pizza oli päällystetty juustokuorrutetulla makaronilla. Tyttäremme ei ollut makuyhdistelmään kovin ihastunut ja kuulemma syönyt mieluummin toista, pepperonitäytteistä, pizzaa.

Päivällisen kävimme syömässä nuoremman tyttären toiveesta tutussa Sushi Box -japanilaisravintolassa. Tyttäret tilasivat ties monenko kerran varsinkin nuoremman tyttären rakastamaa teriyaki kanaa. Me vaimon kanssa puolestaan täytimme mahamme sushilla ja paistetuilla nuudeli-kasvis-kana-annoksella.
Nuudeliannoksemme
Huomenna edessä on pitkä autoreissu. Matkustamme kiitospäivän viettoon Saint Louisiin, jonka esikaupungissa Fergusonissa osoitettiin mieltä ja mellakoitiin toissapäiväisen Michael Brownin ampumistapausta koskeneen valamiehistöratkaisun jälkeen. Nyt tilanteen Fergusonissa pitäisi kuitenkin olla jo rauhallisempi.   

4 kommenttia:

 1. Meinaatteko käydä ostoksilla mustana perjantaina, Aikasimmat alennusmyynnit alkaa kuulemma jo heti kalkkunan syönnin jälkeen.
  Onhan siellä St. Louisissa onneks aika monta tuhatta kaartilaista.
  Sirpa mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätettiin musta perjantai väliin turvallisuussyistä. Mietittiin myös tarvitaanko taulutelevisioita taikka uusia puhelimia. Turvalliseltahan tuo kaupunki vaikutti näin turistin silmään. Välillä jopa pelottavan hiljaiselta. Fergusson vierailu nyt jätettiin väliin, ei ehkä lapsiperheellisen paikka.

   Poista
 2. Hyvää Kiitospäivää ja olkaa varovaisia niin tiellä kuin perilläkin! Siellä on varmasti paljon ihmisiä liikkeellä. Olen lähdössä Sauvoon ja Turkuun teatteriin. Kaukohalauksin R-mummo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja myöhässä sinnekin terveiset! "Jokakelin" renkailla joutui kyllä ajelemaan ihan rauhassa, suolaavat kyllä tiet, mutta se ei ole sama kuin nastarenkaat. Perillä oli kyllä rauhallista ja lomastahan se meni. Turisteja oli meidän onneksi vähän liikkeellä, ei jonottamista!

   Poista