Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

02/01/2015

Sunnuntai oli hiukan eilistä päivää rauhallisempi. Ennen Eagle Riveristä lähtöä kävimme vielä aamu-uinnilla hotellin altaassa.

Aiemmissa päivityksissä on jäänyt mainitsematta, että moottorikelkkailu on Michiganin ja Wisconsinin pohjoisosissa todella suosittu harrastus. Pohjoisen reissumme aikana näimme liikenteessä enemmän moottorikelkkoja kuin autoja. Tienvarsibaarien pihassa saattoi olla kymmeniä kelkkoja mutta vain muutama auto. Pelkästään Wisconsinissa on moottorikelkkailusivuston mukaan yli 40 000 kilometriä hoidettuja kelkkailureittejä ja 222 000 rekisteröityä moottorikelkkaa. Lisäksi polttoaine on halpaa, joten kelkoilla näytettiin myös ajettavan todella runsaasti.
Moottorikelkkojen tankkausta Woodruffin huoltoasemalla

Matka Eagle Riveristä Madisoniin kulki tuttua reittiä. Kyseessä jos neljäs kerta, kun ajoimme valtatietä 51 pitkin. Tien pohjoinen osuus on huomattavasti eteläistä mielenkiintoisempi. Pohjoisessa reitille osuu monia sympaattisia pikkukaupunkeja kuten Hurley, Mercer, Woodruff ja Minoqua. Noin 3 tuntia Madisonista pohjoiseen sijaitsevan Wausaun eteläpuolella tie muuttuu huomattavasti yksitoikkoisemmaksi. Suora moottoritie halkoo matalaksi niitettyjä maissipeltoja, joilta tuuli pöllyttää lunta tielle.

Vuokra-automme nelivedolle tuli yllättäen tarvetta myös Madisonissa. Noin tunti ennen kotia meidät yllätti kunnon lumimyräkkä ja perille saapuessamme kotikatuamme peitti paikoin parinkymmenen sentin lumikerros.
Lumen peittämä kotikatumme

4 kommenttia:

 1. Samanlaiset on kadut täälläkin.
  Mutta hyvää nimipäivää nuorimmalle, osuva nimi, kun kattoo kuvaa.
  Sirpa mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aika pöperöä, mutta onneksi oli tuo nelivetoinen auto. Muutama auto eilen nähtiin pyörähtäneenä tienpientareelle. Sain pienen paketin aamulla ja oli kyllä hyväntuulinen muutenkin. Toisen mummon ja tädin syntymäpäiväkorttikin tuli viimein! Meni siis nimipäivälahjasta tänä aamuna.

   Poista
 2. Kanarialta lähetin nimipäiväkortin, mutta se ei sitten taida ennättää perille ennen lähtöänne, joten oikein hyvää �� nimipäivää toivottaa R-mummo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kun muistutit. Pitää tehdä postille muuttoilmoitus. Takaisin Suomeen siis. Tältä ei postit käänny ja toivottavasti mitään tärkeää ei jää matkalle!

   Poista