Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

02/25/2015

Miten masentavaa... Heräämme ihanan lämpimään ja aurinkoiseen aamuun Miamissa ja nukahdamme kylmään, jäätävään ja lumiseen iltaan Chicogossa. Aamulla pakkailtiin kaikki loput tavarat kasaan syötiin aamupala ja lähdettiin kohti Miamin lentokenttää. Tietty säädettiin vielä kentällä laukkujen kanssa, kun yksi iso näytti ylipainoa. Lopputulos oli, että vaihdoin rantasandaalini suoraan kumiterähuopatossuihin ja vetäsin karvakauluksisen untuvatakkini päälle terminaalissa. Hieman kuuma ja turvatarkastukseen. Lento meni hyvin, vanhempaa tytärtämme lukuunottamatta nukuimme kaikki parin tunnin nokoset. Kentällä syötiin sitten hampparit ja jatkettiin matkaa autonvuokraukseen. Mieheni vuokrasi auton, jotta saamme loput viisi matkalaukkuamme haettua hänen tuttavaltaan tästä "läheltä". Täältä päästiin nopsaa hotellille, johon pudotettiin vain laukut.

Kontrastia kerrakseen - aamulla lämpimän vehreässä Miamissa ja illalla harmaan räntäsateisessa Chicagossa

Kävimme vielä illasta hakemassa Walmartista hieman matkatekemistä tytöille ja tuliaisia töihin molemmille. Löysimme taas kerran erinomaisen meksikolairavintolan, jossa söimme. Illasta mieheni lähti siis laukunhakureissulle ja me tytöt päädyttiin uimaan hotellin uima-altaaseen. Loppuilta menikin sitten Fulbright loppurapottia täyttäessä ja kirjoittaessa. Huomenna viimeinen päivä täällä ja viimeinen blogikirjoitus, mutta nyt nukkumaan niin jaksaa herätä kuudelta vielä uimaan.
Illan Ruokapaikkamme

Tässä talossa laukkumme olivat hoidossa Floridan reissumme ajan

8 kommenttia:

 1. Hyvää kotimatkaa! Jos huomenna tulee viimeinen (?) blogikirjoitus, mitäs me sitten täällä työpaikalla luetaan aamupäivän ratoksi? - Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehdään töitä? Itsekin voi olla vaikea totutella siihen, että ei tule raportoitua päivittäistekemisiään.

   Poista
 2. Samaa ihmettelen minä! Tosin itse olen aloittanut aamuni heti teidän blogilla - se on luettava jopa ennen Keskisuomalaista! Mutta mukavaa saada teidät takaisin, vaikka blogi hiljeneekin. Ihan hyvä, että Chicago totutti teidät tähän räntäiseen todellisuuteen..

  ~Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää on kyllä todella masentava täällä, lunta satoi koko illan ja taivas aivan harmaana. Toivottavasti ei aiheuta koneen myöhästymisiä moinen lumisade.

   Poista
 3. Niinpä niin oisko kannattanu manata säätä, kirjottakaahan vielä yks kunnon blogi mielekiintosesta lentomatkasta. Sirpa mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että Olli laittaaa vielä tänne jälkikirjoituksen siitä lentomatkasta. Oli kyllä matka ja se kohtelu siellä New Yorkissa... siitä ei jäänyt kiva fiilis.

   Poista
 4. Täällä myös jännitetään, että millähän mantereella tällä hetkellä olette, vai kenties juuri mannerten välisellä lennolla. Ei tainnut mennä niin kuin Strömsössä paluumatka!

  t. Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mennyt joo, ihan pipariksihan se matka meni, mutta nyt Suomessa ja töissä!

   Poista