Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

02/02/2015

Aamusta ei millään olisi jaksanut nousta maanantaiaamuun. Jäätiin vielä mieheni kanssa eilen illasta selvittämään vuokra-autoa viimeiselle matkallemme. Eilisen paluumatkan jälkeen päädyimme lopulta normaaliin autoon, vaikka matkalaukut tulisi saada jotenkin siirtymään lentokentälle täältä Madisonista. 

Tänään iski sitten ainakin minulle jonkin sortin pakkauskriisi. Kuinka ihmeessä saamme kaikki tavaramme mahtumaan näihin viiteen matkalaukkuun. Se ei vain ole käytännössä mahdollista, kun katsoo tätä tavaramäärää. Olen yrittänyt pikku hiljaa vähentää tyttöjen piirrustuksia ja leluja. Omia vaatteitani ja tietty pakkausmateriaalia. Joitakin vaatteita on tullut karsittua myös tytöiltä. Suurin ongelma on varmasti mieheni tavarat ja polkupyörämme. Onneksi kuitenkin saamme vielä apuja tähän ongelmaan.
Polkupyörien pakkausta
Töissä tarkastelin kideyrityksiäni ja olihan niitä siellä. Huomenna koitan sitten mittailla niitä, josko saisin vielä tutustua tähän rakenteen selvittämiseen. Tietty pitää laittaa vielä uudet yritykset. Pitäisi vielä tehdä esitys ryhmäpalaveriin torstaille. Kiirettä siis vielä pitää ennen kuin loppuu aika täällä.
Illalla olikin sitten motivoimista kävelyyn, molemmat tytöt oli todella väsyneitä ja kotimatkasta ei meinannut tulla mitään.
Tyttäret keräävät hangessa motivaatiota kävelyä varten

2 kommenttia:

  1. Pakkausapupartio tekee lähtöä. Omiin laukkuihimme jäi jkv tilaa, mutta shoppailuakin on tavoitteena, joten sekin kapasiteetti on rajallinen. Pian nähdään! - Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIköhän ne tavarat laukkuihin saada. Ja ainahan voi ostaa uuden laukun. Suurimmasta osasta turhasta tavarasta tosin yritetään päästä toisin keinoin eroon. Niin ja mukava, kun tulette. Toivottavasti pääsette perille. Ajomatka Madisoniin Chigagosta on tylsä kuin mikä.

      Poista