Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

09/02/2015

Omien proteiininäytteiden lähettämistä Suomeen. Tähän menikin sitten yllättävän paljon aikaa ja äskön tarkistin, että näyttää palautuvan takaisin alkuperäiseen paikkaan eli lähettäjälle. Jotain meni siis pieleen. Sivustoilla tosin ei lukenut miksi näin, mutta ilmeisesti jotain paperitöissä oli vikana. No pitää lisätä uudet kuivajäät, jos saan paketin takaisin maailmalle. Huomenna uusi yritys, uudella innolla. Sitten pitääkin siirtää lähettämistä vasta ensi viikolla, jos huomenna ei onnistu, koska muuten paketti jää viikonlopulle matkalle. Tällöin kaikki on sulanut ja koko homma olikin turhaa. Pientä jännistystä tämän tiimoilta siten ilmassa.
Pyöräliikkessä vierailua, kun ruuvit ei omin voimin avautuneet.
Paketti, jonka luulin näkeväni viimeisen kerran täällä.
Illasta käytiin sitten The Old Fashioned -ravintolassa syömässä. Kaupungin parhaat juustopallerothan tarjoillaan täällä, joten ilman niitä ei Madisonista voi lähteä. Menimme bussilla kaupungin keskustaan, josta kävelimme pienen matkan ravintolalle. Muut odottelivatkin jo ravintolassa, kun saavuimme sovittuna aikana paikan päälle. Söimme kaikki hampurilaiset, mutta olimme jo hieman viisastuneet ja emme tilanneet niitä ranskalaisilla vaan salaatilla, joten kerrankin jälkiruualle jäi tilaa. Ravintolan jälkiruuat olikin isot ja maittavat, joten kannatti jättää hieman tilaa niille. Paluumatka tulikin sitten bussilla näppärästi ja pappakin sai maistella ravintolan oluita.
Illallisella The Old Fashioned-ravintolassa.
Brownie-kakku suklaajäätelöllä oli jälkiruokamme nuoremman tyttäremme kanssa.
Kotona aika menikin sitten taas pakkaillessa. Tytöt sain legot viimein kasaan ja isi pyörän palasiksi. Muutama ruuvi tuli käydä jopa pyöräliikkeessä availemassa, kun ei työMolemmat tungettiin samaan pahvilaatikkoon, jonka pappa ottaa matkaansa. Enää ei olisi paljon pakattavaa vain vaatteet ja siinäpä se sitten onkin. Puolta vuotta tosin ei ihan neljään matkalaukkuun saa pakattua, aina jotain jää ulkopuolelle.

Legolaivan purkamista ja kotona taas kerran kokoaminen edessä. Nyt tosin lajiteltiin valmiiksi Ziploc-pusseihin, ettei tarvitse sitten etsiä isosta kasasta pikkupalikoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti