Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

02/23/2015

Key Westista matkamme jatkui Miamiin. Vajaan 300 kilometrin ajoon kului yllättävän pitkä aika - noin kuusi tuntia - sillä mantereelle johtava tie oli ruuhkainen. Majoitumme Airbnb-sivustolta löytämämme omakotitalon yläkerrassa Miami Beachissa, missä meillä on käytössä makuu/olohuone, keittiö sekä suuri pesuhuone. Paikan löytäminen tuotti hieman päänvaivaa, sillä puhelimien hajottua meillä ei ollut enää käytössä navigaattoria eikä meillä ollut kunnon tiekarttaakaan. Onneksi minä luin karttaa ja vaimoni ajoi, niin päästiin vain pienien mutkien kautta perille.
Päivä oli taas aurinkoinen ja lämmin. Valitettavasti saimme nauttia siitä suurimmaksi osaksi vain auton ikkunasta

Lounaspaikkamme Midway Cafe & Coffee Bar Key Westista Miamiin vievän tien puolimatkassa

Vaimo ja tyttäret pöydän ääressä

Vaimon kreikkalainen salaatti

Miami keskusta kaupunkikuvassa yhdistyvät vesi ja korkeat rakennukset

Osa Miami Beachin naapurustomme taloista on melko hulppeita

Ensituntumalta majoituksemme vaikuttaa hyvältä valinnalta. Miami Beachin kuuluisalle hiekkarannalle on kymmenen minuutin kävelymatka ja yön hinta on Key Westin majapaikkaamme huomattavasti halvempi. Tänään emme ehtineet vielä kovin kattavasti tutustua alueeseen. Kävimme vain syömässä Lincoln Road -kävelykadun itatalialaisravintolassa, josta palasimme ruokakaupan kautta kämpille. Vaikka oli maanantai-ilta Lincoln Roadilla riitti vilinää ja ravintoloiden terassit olivat täynnä väkeä.

Loppuilta menikin sitten pakkaillessa matkalaukkuja (karsittiin turhia tavaroita ja yritettiin sulloa talvivaatteet matkalaukkuihin). Jonka jälkeen tehtiin molemmat hieman töitä omilla koneillamme ja keskusteltiin matkastamme.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti