Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

01/08/2015

Aamusta usean tunnin ryhmäpalaveria. Iltapäivällä sitten ei osannut enää keskittyä mihinkään, kun oli istunut niin pitkään paikallaan ja kuunnellut muiden juttuja. Sain tosin viimeiset soluni kasvatettua täällä. Nyt edessä vielä proteenin putsausta, joten ei työt vielä tähän pääty.

Sää edelleen kylmä ja lunta sataa ihan kohtalaisesti. Tosin kevyttä pakkaslunta onneksi vain. Heittelin itse lumet pihasta lumilapiolla, mutta muutama naapurimme ajeli pihat puhtaaksi lumilingoillaan. Oli muuten iso peli naapureilla, tosin piha on yhtä pieni kuin meillä.

Naapuri linkoaa
Mieheni valmistautuu hiihtokisaansa oikein tosissaan. Tänään suksien testailua sekä voitelua. Pidemmät sauvat vaan tarvitsisi... Ostaminen yhtä kisaa varten tuntuu turhalta, mutta eihän sitä liian lyhyilläkään voi kilpailla.
Sukset Vilas-puiston laidalla

2 kommenttia:

  1. Lunta sitä tulee täälläkin. Kattelin Madisonin säätä, hyvät hiihtokilpailukelithän sinne on tulossa. Lähen tästä viemään nipun paperiversioita Kaija mummulle, oottelee niitä aina kovasti. Sirpa mummu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan siis menossa vielä hieman pohjoisempaan hiihtämään, mutta kyllä tässä Madisonissakin jo ilmeisesti pääsee, tai siis joku meistä vain hiihtää ja me muut kannustetaan. Pikku liput olisi pitänyt tehdä, tai ostaa jostain tytöille. Olisi ollut käyttöä huomenna niille. Yritetään tänään päästä ajoissa lähtemään, ettei tarvitse pimeässä koko aikaa ajella. Terkkuja Kaija-mummolle! Lukemista varmasti riittää, tää alkaa olla jo niin pitkä tää blogi, että melkein kirjan voisi tehdä näistä meidän jutuista.

      Poista