Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

01/14/2015

Jalkakäytävän reunaan jätetyt vanhat nojatuolit, jotka kuka tahansa ohikulkija voi halutessaan ottaa mukaan
Illalla ajelimme Madisonin itäosaan ostoksille. Idässä sijaitseva East Towne Mall -ostosalue on meille hieman vieraampi kuin lähempänä kotiamme sijaitseva vastaava West Towne Mall. Itäosaan meidät veti Marshalls-myymälä. Marhallsin liikeideana on ostaa muilta myymäläketjuilta mallistosta poistuvia tai muuten ylimääräisiä merkkituotteita, jotka myydään sitten pois merkkiliikkeitä edullisemmilla hinnoilla.
Kävin tyttärien kanssa ihmettelemässä Party Planet -krääsäkaupan tavarapaljoutta


Meidän hankintalistallamme oli uusi matkalaukku. Suomeen paluu lähestyy ja tavaraa on kertynyt lisää vähintään yhden laukullisen verran. Marshallin valikoimista löytyikin muutama sopiva kapsäkki. Lopulta päädyimme tähän kuvan suureen mustaan nelipyöräiseen laukkuun, jonka saimme useamman kympin edullisemmalla hinnalla kuin halvimmat löytämäni nettikaupat samaa tuotetta kauppasivat.
Uusi matkalaukkumme


Raakaöljyn halpeneminen näkyy täällä melko suoraan polttoaineiden hinnoissa, sillä verojen osuus kokonaishinnasta on huomattavasti Suomea pienempi. Matkalla huomasimme, että bensan hinta on pudonnut ensimmäistä kertaa alle kahden dollarin gallonalta. 1,95 dollaria gallonalta on yhtä kuin 43 eurosenttiä litralta eli aivan naurettavan halpaa. Lisäksi hinta on ollut koko ajan laskusuunnassa eli saattaa olla, että pääsemme tankkaamaan vielä halvempaakin bensaa ennen Suomeen paluutamme. Bensan hinta ei todellakaan kannusta polttoaineen säästöön ja lehtitietojen mukaan amerikkalaiset ovat taas innostuneet ostamaan suurella moottorilla varustettuja kaupunkimaastureita. Mekin saimme  tänään automme tankin täyteen 20,42 dollarilla eli reilulla 17 eurolla.
Tämän päivän pohjahinta
Tankki täyteen 20 dollarilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti