Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

01/13/2015

Tämä on niitä päiviä, kun haluaa lopettaa kaiken tutkimuksen tekemisen ja vaihtaa ammattia. Palaan kahdeksalta kotiin ja tuloksena on on vain epäonnistumisia toisensa perään. Sain toisen proteiinini pilkkopimeässä huoneessa valutettua käärmeennahan läpi osin pöydälle. Dialyysini ei siis mennyt aivan putkeen! No jotain jäi talteenkin ja jatkan sen kanssa huomenna toisella pylväällä. Tosin tämän näytteen absorptiospektri näytti erinomaiselta, joten pitää kasvatella se uudestaan ja putsata ensi viikolla paremmalla onnella. Nikkelipylvääni oli todella likainen, joten puolipäivää meni sen putsaukseen. Jatkossa en lainaa pylvästäni kenellekään, koska jotain siihen oli jäänyt ja ei toiminut nyt halutusti. Viimeinen niitti tuli, kun lähdin puhdistamaan toista proteiiniani. Sain kyllä putsattua, mutta tuotteeni väri oli kaikkea muuta kuin haluamani. Parin kuukauden kloonauksen voi siten vetää viemäristä alas.

Näin tuli todistettua, ettei 13. päivänä kannata aloittaa ainakaan töissä mitään isoa urakkaa. Se menee aivan varmasti pieleen. Kaiken töissä epäonnistumiseni lisäksi, en saanut miestäni kiinni ja jouduin kävelemään pakkasessa kotiin. Vaatetukseni ei tosin ollut sopiva tähän ulkoiluun. Kotiin palattua ei ollut edes ruokaa tehtynä, vaan saan kuulla että muu perhe on käynyt ravintolassa syömässä. Life sucks today!

2 kommenttia:

 1. I can feel you! Mulla meni töissä ihan hyvin mutta auton jarrut jäätyi Toivakan takametsissä ja hetken aikaa näytti että sinne jäin. Pakkasta 15 astetta, klo lähenee neljää. No, pääsin lopulta kaupunkiin ja naapuri kävi noutamassa minut autokorjaamolta ja lapseni päiväkodista. Ei tarvinnut kävellä. Eipä naurattanut minuakaan, ruokaa ehtinyt syödä koko päivänä. Jos tänään paremmalla onnella (me molemmat!)
  ~ E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti näin, että tänään onnistuu! Eikä enää tänään tuntunut niin huonolta eilinen tulos. Tosin ei ollut se mitä oletin sen olevan, mutta ehkäpä tästä jotain oppii, jos ei muuta. Tutkimustahan tämä ei olisi, jos aina onnistuisi! Aina ei voi onnistua ei edes joka kerta, ainakaan 13. päivä.

   Poista