Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

01/15/2015

Tänään taas uudella innolla töihin. Eilinen päivä oli töiden suhteen aika samanlainen kuin 13. päivä, kun sain loput proteiinini kiinni pylvääseen ja tulivat vasta etanoli-vesiseoksella ulos. No tänään alkoi jo olla uusia ideoita. Syykin ehkäpä selvisi, miksi asiat ei toimi niin kuin niiden tulisi toimia. Ehkäpä tämä vielä tästä iloksi muuttuu. Ainakin olen saanut kannustavaa ja rohkaisevaa puhetta työkavereiltani ja se jos mikä saa ainakin minut huomattavasti paremmalle tuulelle.

Päivällisellä kävimme perheen kesken syömässä uudelleen korealaisessa ravintolassa, koska edellinen kokemus oli osoittautunut hyväksi. Tällä kertaa tilasimme kaksi nuudeliannosta toisen kanalla ja toisen lihalla sekä yhden paistetun riisin kanan kera. Tälläkin kertaa annokset oli riittävän kookkaita ja maukkaita. Innostuimme jopa tilaamaan jälkiruokaa. Saimme kaksi kupillista jäätelöä, jotka jaoimme yhdessä tyttöjen kanssa.

Kävimme vielä kotimatkalla keskustan kirjastossa ja laittamassa uudet solut kasvamaan. Kirjastoon menimme, koska nuorempi tyttäremme oli jo pari päivää vaatinut päästä sinne. Luimme englanninkielellä kirjoja, ja mukava oli huomata, että vanhempi tyttäremme ymmärsi ja tunnisti jo paljon enemmän sanoja. Myös englanninkielellä lukeminen on alkanut sujumaan paremmin. "Onko elves tontut, äiti?" ja "You are silly!" Havaittavissa on kuitenkin keskilännen murretta ääntämisessä. Tytöt halusivat lähteä vielä mukaani katsomaan, kuinka soluja kasvatetaan laboratoriossa. Kävin laittamassa parit kasvatukset tyttöjen seuratessa silmät kovina. Työkaverini myhäili vieressä, kun tytöt ihmettelivät hanskojen käyttöä ja kasvatusalustoilla olevia solukimppuja.
Lukuhetki kirjastossa

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva saada kirje, kiitos, ihan kun syntymäpäivä ois muuttanut huhtikuusta tammikuuhun. Sirpa mummu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se siis tuli perille... Kun arvoin hieman noiden postimerkkien kanssa. Paljonko niitä pitää laittaa ja mahtuuko kaikki. Tytöt halusi laittaa ja yllättää! Onnistuttiin... Pitääpä tytöille sanoa, että kirje meni perille.

      Poista