Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

01/23/2015

Nuorempi tyttäremme on ollut pari päivää oikein pahalla tuulella ja toivonut, että lähtisimme mahdollisimman pian takaisin Suomeen. Tänään aamulla juttelin hänen kanssaan hieman aamupalapöydässä sekä hoitomatkalla kävellessämme. Kyselin, mistä tämä johtuu ja onko jotain tapahtunut, jota äiti ei ymmärrä. Tyttäremme kertoi olevansa todella surullinen, koska hänen paras ystävänsä on tänään viimeistä päivää hoidossa ennen Kiinaan paluutaan. Ehdotin, että tehdään hänelle kortti vielä aamulla ja saan antaa sen sitten hänelle hoidossa. Tämä helpotti hetkellisesti. Tosin vielä illalla omassa pedissään kertoi, kuinka surullinen on poislähtevän parhaan ystävänsä vuoksi. Pahinta on, että nämä ystävykset eivät mahdollisesti koskaan enää tapaa toisiaan. On tietysti mahdollista mieheni työkuvioiden vuoksi, että matkaamme joskus Shanghaihin.

Tyttäremme hoidon ryhmäkuva.
Sain tällä viikolla todella onnistuneesti puhdistettua proteiinia. Ihmettelin jo itsekin hieman saamaani proteiinimäärää mitä pylväästä tuli ulos. Näyttää myös, että kvanttisaanto on kasvanut hieman aikaisempiin jo julkastuihin tuloksiimme verrattuna. Pääsen siis vielä uuteen vaiheeseen täällä. Tekemään kiteitä. Itselläni oli jo alkuviikosta tosin ajatus, ettei tämä kuitenkaan toimi, vaan päädyn vain samaan tulokseen kuin kaikki muutkin. Saan kyllä puhdistettua, mutta lopputuote ei ole haluttu. Ajatuksena: "Pessimisti ei koskaan pety!" Tietysti nyt itse aloin jännittämään, kerkiänkö tehdä kaiken ajoissa valmiiksi. Luultavammin en ja joudun turvautumaan muiden apuun. Tosin ryhmätyötähän tämä on osin. Olen kuitenkin joutunut jo nyt pyytämään apua monilta työkavereiltani, joten ei lisäavun pyytäminen ole huono asia. Ensiviikolla on sitten edessä kiteiden tekemistä alkuviikosta. Alkuun teen pienet yritykset. Tämän jälkeen on sitten edessä isompien kiteiden tekeminen. Mukava viikko töiden suhteen ja on todellakin voittaja olo kaikkien vaikeuksien jälkeen.
Malja itselleni onnistuneesta työviikosta!
(Kaikille lukijoillemme, lisäsin kääntäjävalikon. Löytyi helppokäyttöinen palvelu tästä bloggerista. Same in English: To all our readers, I added traslate panel. It was found easily from this blogger.) 

2 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana kuva! Ystävykset siinä keskellä <3

  ~E-täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aivan ihana kuva. Äitiltä meinasi töissä päästä itku, kun avasi päiväkodin päiväpostia. Tämä globalisaatio tekee pienen ihmisen ystäväpiirin ylläpidon vaan niin vaikeaksi. "Miksi me äiti ei voida muuttaa Kiinaan seuraavaksi? Mulla olisi ainakin ystävä siellä ja isikin osaa jo Kiinaa."

   Poista