Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

06/02/2015

Aamuyöstä saimme yövieraita. Papan ja hänen vaimonsa piti tulla jo alkuillasta, mutta lentomatkailussa ei aina voi luottaa aikataulujen paikkansa pitävyyteen. He jäivät pois Chigagon lennolta ja seuraava lento olikin vasta myöhään illalla lähdössä. Aamu menikin sitten Suomen kuulumisia vaihdellessa ja tärkeimpiä tapahtumia päivättäessä. Aamupalan jälkeen saimme papalta kyydin yliopistolle todella isolla kahdeksanpaikkaisella autolla. Aamupäivä meni itsellä töissä reippaasti sähköpostin parissa ja oli aika siirtyä lounaalle kasvatustieteiden laitokselle. Kuka suomalainen nyt ilmaisesta lounaasta kieltäytyy? Mieheni töissä tarjottiin lounaaksi pizzaa. Keskustelimme henkilökunnan kanssa Yhdysvaltojen sekä Suomen koulujen eroista. Samalla käytiin läpi muutamia meidän kulttuurin kummallisuuksia, kuten eukonkantoa että meidän suomalaisten perusnegatiivista asennettamme aivan kaikkeen mahdolliseen.

Mieheni toimisto ulkoapäin...

...ja sisältä.

Jatko-opiskelijoiden pizza tarjoilua.

Jäätelöllä Dairybarissa.
Lounaan jälkeen siirryin takaisin omaan rakennukseeni, jossa tarjottiin jatko-opiskelijoille myös pizzaa lounaaksi. Tällä kertaa oli pakko jättää pizzan nauttiminen hieman vähemmälle, vaikka ruoka näytti kyllä houkuttelevalta. Miten kaikki ilmainen ruokatarjoilu sattuikin samalle päivälle. Iltapäivä menikin töissä selvitellessä näytteiden lähettämistä Suomeen. Maanantaina pitää tehdä jotain tämän lähetyksen eteen. Päivän lopuksi kävimme ryhmäläisten kanssa jäätelöbaarissa syömässä jätskit, koska ulkolämpötila oli hieman noussut keväisempiin lukemiin. Aina on siis aikaa jäätelölle. Illasta söimme Lombardino'sissa seitsenhenkisellä porukalla. Olimme kutsuneet mukaamme kolmannen fulbrighterin täällä Madisonissa mukaan. Ruoka oli taaskin hyvää ja annokset suuria. Tosin tällä kertaa en enää pizzaa jaksanut, päivän kolmas pizza olisi ollut kyllä aivan liikaa.

Pihvini kasvispedillä.
Pappa ja grappa.

Jälkiruuilla on eroja, kun verrataan lasten sekä aikuisten annoksia.
Fulbrighteri Minna mukana illallisella.

4 kommenttia:

 1. Kiitoksia taas seurasta! Ruoka oli erittäin maittavaa ja paikka viihtyisä. Tuo kuva ei kyllä tee oikeutta jälkiruokien todelliselle kokoerolle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi koko viikonlopun seurasta! Ensi kerralla tavataan sitten Suomessa... tulemme varmasti moikkamaan hevostasi. Tytöt ainakin on innoissaan. Jatkahan solujen hoitamista.

   Poista
 2. Syntymäpäiväonnittelut Olli-Pekka. Toivottavat appivanhemmat

  VastaaPoista
 3. Hyvää syntymäpäivää 33-vuotiaalle!
  Tv. äiti, täti, H ja James

  VastaaPoista