Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

12/08/2014


 • 8

Tänään taas maanantai, miten se aina ottaa niin koville. =) Töissä PCR:ä sekä geelien ajoa, jokohan olisivat viimeiset mutaatiot tällä reissulla. Kuitenkin vielä saatava nämä proteiinit tuotettua sekä putsattua. Toisaalta tänään tuli pitkästä aikaa luettua uusia artikkeleita aiheesta, tuli taas uusia ideoita. Oman rahoituksen hyvä puoli on se, että saa itse suunnitella kokeensa. Tosin täytyy neuvotella hieman ryhmän kanssa täällä, ettei tule päällekkäisyyttä. Tietysti sitä on myös itse vastuussa onnistumisistaan ja epäonnistumisistaan.

Tänään oli joululahjojen suunnittelua lounastauolla työkavereiden kanssa. Totesimme, että lahjojen ostaminen on huono juttu. Päätimme lopulta ryhmän kanssa niin, että jokainen auttaa yhtä henkilöä labrassa. Jaoimme jokaiselle yhden autettavan nettisovelluksen avulla. Nyt on sitten jouluun asti aikaa tehdä jotainkin hyvää toiselle työkaverille. Tietysti emme kerro, kuka auttaa ketäkin. Esimerkiksi pöydän siivous, puskurin valmistus, jne. ovat hyviä juttuja, joilla voisi toista auttaa. Pitää keksiä jotain persoonallisempaa. Ideoita?

Loppuilta menikin sitten rautakaupassa, piti hakea jatkojohto jouluvaloille. Etupihalla ei ole lainkaan ulkopistokkeita. Mikä amerikkalainen talo tämä on - ilman ulkopistokkeita. Tietysti samalla tarttui mukaan havuista tehty ovikranssi ja sille kulkusilla varustettu teline. Muutama paketti oli tarkoitus postista hakea, mutta jää huomiselle. Jotenkin unohdettiin koko juttu lihapullia ja muusia tehdessä.

6 kommenttia:

 1. Kiitokset joulukortista, aika nopeestihan tuo tuli. Sirpa mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saimme mekin tännepäin ja lisäksi pienen paketin. Kiitos!

   Poista
 2. Samoin kiitokset joulukortista esittää toinen mummo! Ihanaa, että olette jaksaneet askarrella itse. Minullakin oli tarkoitus askarrella nyt kun pitäisi olla aikaa, mutta kaupan kortteihin kuitenkin turvauduin... Ehkäpä ensi jouluna! Kaukohalaukset R-mummolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinunkin joulukortti tuli eilen, joten kiitos siitä!

   Poista
 3. Kiitos kortista! Sekä Ronjan synttärikoertista myös! Täällä synttärijuhlintaa 8 tytön voimin. Ääntä lähtee tytöistäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oli mukavat juhlat Ronjalla! Itsellämmekin on tänään työkaverinin syntymäpäiväjuhlat. Menemme koko perheellä!

   Poista