Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

12/1/2014

Aloitetaan joulukalenterilla, koska tänään on ensimmäinen päivä joulukuuta. Ajattelin, että keräilen noita joulukuusen koristeita ja muita jouluhärpäkkeitä teidänkin ihmeteltäväksi. Ehkäpä muutama tulee mukanamme myös Suomeen, iloistuttamaan meidän muovista joulukuustamme kotimaassa.

 • 1


Tänään paluu arkeen... Työkaverini palasi takaisin labraan pitkältä tutkijavierailulta bioalan yrityksessä, joten vietin pitkän lounaan vaihtamalla kuulumisia hänen kanssaan. Tein kuitenkin valmisteluja uudelle mutantille ja lähdin puhdistamaan plasmidejani. Aamupäivä meni PCR:ää tehdessä ja tarkoitus oli iltapäivällä tehdä/ajaa agaroosigeeli. Suunnitelmat muuttuivatkin lennosta, koska laboratoriossamme vieraili kaksi ranskalaista tutkijaa. Nuorempi tutkija piti puheen työstään ja puhe venyi yli tunnin pituiseksi, joten geelin tekeminen jää huomiseksi.

Illaksi meidät oli kutsuttu ranskalaisvieraiden ja työkavereiden kanssa pizzalle ryhmämme johtajan kotiin. Paistoimme yhteensä noin kymmenen pizzaa, joiden valmistukseen kukin vieraista jollain tavoin osallistui. Illan onnistuneimmaksi todettiin perus Margarita, joka oli maustettu rosmariinilla, basilikalla ja pinjansiemenillä. 
Tämän pizzan täytteenä oli talon isännän metsästämää jauhettua peuranlihaa

Työkaverit työn touhussa

Vanhempi tytär täyttää pizzaa

Pizzat paistettiin kiven päällä kahdessa uunissa, joista toinen toimi kaasulla ja toinen sähköllä

Nuorempi tytär esittelee leipomaansa

Vanhempi tytär valmistamansa pizzan kanssa

2 kommenttia:

 1. Jestas kun näytti pzzat herkullisita, suurempia melkein, kun tytöt. Pitäsköhän tehdä, ainoo, etten osaa tehdä kunnon pohjaa, saisko ohjeen. t Sirpa mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella herkullista ja eilen töissä työkavereidenkin kanssa puhuttiin miten hyvää se pizza oli. Onneksi mentiin koko porukalla, ja tytöt pääsi itse tekemään, mikä oli todella tärkeää. Salaisuutena oli todella kuuma uuni, noin 500 Fahrenheittia eli noin 260 Celsiusta ja siellä kivipohja. Tämän päälle pizza paistumaan niin hyvää tulee. Pohja oli ihan normaalilla ohjeella tehty, tosin osin durumvehnää jauhojen seassa. Niin ja kunnon kohotus!

   Poista