Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

12/27/2014

Tänään oli New Yorkista varaamamme hotellin viimeinen peruutuspäivä. Päätimme aamulla vielä tarkistaa netin varauspalveluista, olisiko uuden vuoden reissullemme tarjolla yhtään halvempaa majoitusvaihtoehtoa. Ankara etsintä tuotti tulosta - Manhattanin eteläosasta löytyi kolmen tähden Holiday Inn -hotelli positiivisilla asiakasarvioilla ja huoneen hintaan sisältyvällä aamiaisella. Kokonaishinta oli 400 dollaria halvempi kuin jo varaamamme hotellin, joka sekin oli New Yorkin yleinen (eli kallis) hintataso huomioiden melko edullinen. Säästön ansiosta hetken mielijohteesta aikoinaan varaamamme reissun budjetti asettui jo ihan siedettäväksi. Kuuden hotelliyön ja suoran lentomatkan hinnaksi tuli lopulta alle viisi sataa dollaria per henki.  

Nuoremman tyttären toivomuksesta lounastimme taas lähijapanilaisessa. Lounaan jälkeen kävelimme vanhemman tyttären kanssa kotiin. Parin korttelin päässä asuva tyttö samasta iltapäiväkerhosta tuli meille leikkimään. Leikit lähtivät sujumaan hyvin, kunhan molemmat lapset pääsivät alku-ujostelun yli. Oli mukava seurata sivusta, miten vanhemmalla tyttärellä  jo englannin kieli taittuu varsin mukavasti. Vaimo ja nuorempi tytär puolestaan ajoivat kymmenen minuutin matkan läheiseen Middletonin esikaupunkiin kiertelemään halpahallien alennusmyyntejä.

Ruokakaupoissa olemme alusta asti ihmetelleet murohyllyjen valikoimaa. Esimerkiksi Woodman's -myymälässä, jossa useimmiten käymme ruokaostoksilla, on satoja hyllymetrejä erilaisia aamiaistuotteita, pääasiassa muroja ja muromyslejä. Tavallisille puurohiutaleille hyllymetrejä on varattu tästä noin yksi prosentti. Toki murohyllyjä löytyy myös Suomen marketeista mutta niiden mittakaava on yleensä paljon hillitympi. Murolaatuja on lukemattomia mutta niistä lähes kaikkia yhdistää korkea sokeripitoisuus, lapsiin vetoava paketti. Luultavasti sateenkaaren värisille, sokerihuurretuille, suklaakuorrutetuille, siirapilla ryyditetyille ja piirroshahmon muotoisille muroille riittää ostajia, sillä eivät kai ne muuten valtaisi niin merkittävää osaa kauppojen hyllyistä.  Terveellisempiä vaihtoehtoja, jotka sisältävät kuituja eivätkä lisättyä sokeria tai maissisiirappia on yleensä vain muutama eikä näiden pakettien löytäminen ole koskaan helppoa.
Kaupan viimeinen Frozen-muropakkaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti