Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

12/25/2014

Kuten arvata saattaa, aamulla lapset kiskoivat meidät vanhemmat sängystä alakertaan. Lahjapaketit olivat ilmestyneet yön aikana kuusen alle ja joulusukkiin. Suurimmasta paketista löytyi tyttärien yhteisesti toivoma Lego-rakennussarja ja pienemmissä paketeissa oli monta muuta mukavaa yllätystä. Pukki muisti minuakin sekä kovalla että pehmeällä paketilla. Lämpimät huopatohvelit tulevat tarpeeseen toivottavasti kylmenevän talven varalle ja varmaan savesta muotoillun kasvollisen kolpakon täytteeksikin jotain juomaa löytyy.
Tyttäret odottavat pakettien aukaisemista

Joululahjaksi saamani savikolpakko

Aamun lahjahässäkän jälkeen joulupäivä kului rauhallisissa merkeissä. Kokosimme yläkerrassa valmiiksi Lego-sarjan, minkä jälkeen tyttäriä ei alakerrassa juuri näkynyt. Jouluaterialla meillä oli kinkun sijaan naudanpaisti. Suomalaisen joulupöydän tyypillisiä herkkuja edusti graavilohi. Vaimon ja tytärten jäädessä katsomaan filmiä minä kävin hölkkälenkillä sulattelemassa ateriaa. Reitti kulki kahden golfkentän ja yliopiston Arboretumin läpi. Maisema ei näyttänyt vielä kovin talviselta. Golfkentätkin viheriöivät niin, että joku innokas kolopallon pelaaja olisi hyvin voinut käydä kiertämässä kahdeksantoista reikää joulun kunniaksi.

2 kommenttia:

 1. Täälläpäin mainiot hiihtokelit ainakin Soidenlammella ja Lievestuoreella. Äsken Soidenlammella n. 15 km, aattona hiihtelin Hiihtomaassakin, mutta siellä vain pohjat ajettu ja aika paljon jalan- ja tassunkulkijoita tampannut pohjia, paljon energiaa.
  tasapainon hakemiseen. - Kari-Iskä/Pappa -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tänään 10 astetta lämmintä ja aurinko paistoi koko päivän... eli se valkoisen joulun unelmasta. Jos pohjoiseen mentäisiin pääsisivät hiihtämään, mutta voi olla että tänä talvena jää vain haaveeksi.

   Poista