Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

12/12/2014


 • 12

Mihin tämä viikko meni? Jo nyt perjantai ja viikonloppu. Aamupäivällä mieheni kävi viemässä kanelipullat tyttäremme koululle, ilmeisesti oli maistunut kaikille. Tyttäremme sai myös koulukavereiltaan kirjasen, jossa sain luokkatovereiltaan kuvien kera tervehdyksiä, jotka kuuluivat seuraavasti "I like you because you are nice/funny/my friend/kind/I love you..." Ihanaa iltalukemista ja todella kannustavaa. Voih, kun me suomalaiset osaisimme kehua ja kiittää toisiamme samalla tavalla edes joskus. Tyttäremme oli todella otettu kirjasesta.

Ajattelimme töiden/hoidon/koulun jälkeen mennä hampparille kaupunkiin. Harmiksemme joka ravintola Capitolin läheellä oli niin täynnä ihmisiä, joten päädyimme lopulta Subway:hin sämpylöille. Ainakin ruoka tuli nopeasti ja saimme mahat täyteen. Kurmeetahan se ei ollut.

Illan varsinaisessa ohjelmassa oli työkaverini syntymäpäivät, jotka vietettiin keskustan Barriguesissa. Paikka oli kahvila, josta sai myös edullisesti viininmaisteluja. Viini oli myös lasettain hyvin edullista, isot lasilliset oli noin 4-6 dollaria kipale. Koska syntymäpäiväsankari oli tapansa mukaan hieman myöhässä, emme olleet synttäreillä pitkään. Tytöt käyttäytyivät erinomaisesti näissä aikuisten juhlissa, vaikka takana oli pitkä viikko. Kerkesimme kuitenkin syödä lahjasuklaat sekä suklaaleivokset ja nauttia kaakaot sekä viinilasillisen. Loppuilta menikin sitten hihitellessä "This is Finland" kirjan parissa. Kiitos NMI ihanasta postipaketista, ei maltettu odottaa jouluun asti!
Suklaahumalat!

Juhlintaa kahvilan yläkerrassa.
Syntymäpäiväsankari ja toinen työkaverini.

2 kommenttia:

 1. Terveisiä Pietarista! Olimme juuri Oopperagaalassa paronin yksityisessä kotiteatterissa ja väliajalla kaikille virtasi ilmainen shampanja.
  Kaukohalaukset R-mummo ja kumppanit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset terveisistä! Olipahan teillä yleellinen gaala, jos oikein shampanja virtaisi. Oli varmasti hieno kokemus! Itse jäimme kakkoseksi balettiesityksellämme tällä kertaa, jouduimme tyytymään vain rusinoihin sekä omenalohkoihin tarjoilujen suhteen.

   Poista