Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

12/18/2014


 • 18

Vaimon työpäivä alkoi Secret Santa, Salainen pukki -tehtävällä. Jokaisen pitää joulun alla tehdä, jokin pieni teko yhteiseksi hyväksi. Hän siivosi kahvihuoneen keittiön. Heitti pois vuoden 2008 kaurapuurot ja homehtuneet eväsrasiat. Lisäksi hän vei päivän ryhmäpalaveriin korvapuustit, jotka kaikki hävisivät taas nopeasti parempiin suihin. Tällä kertaa erityisen onnistuneita kanelirullia. Palaverin jälkeen otettiin yhteiskuva tutkimusryhmästä, jonka he antavat  johtajalleen joululahjaksi.

Tutkimusryhmän yhteiskuva
Nuoremmalla tytöllä päiväkodin Star Wizard -viikko jatkui arvuutuspurnukan merkeissä. Täytimme purnukan Niilo Mäki Instituutin työkavereiden lähettämällä Fazerin Sinisellä suklaalla. Kaksi lasta oli arvannut suklaakarkkien määrän (45) täsmälleen oikein. Arviointileikin lopuksi suklaat oli jaettu ryhmän kesken.

Vanhempi tytär oli puolestaan leiponut iltapäiväkerhossa pienen piparkakkutalon, joka valitettavasti hieman vaurioitui kuljetuksessa. Huomenna onkin sitten vuoden viimeinen koulupäivä.

Vanhemman tyttären hieman reissussa rähjääntynyt piparkakkutalo
Työpäivän jälkeen ilta sujui viimeisiä joulukortteja tehdessä. Vanhempi tytär kävi puolestaan uimakoulussa vuoden viimeistä kertaa. Uimakoulun osallistujamäärä on jostain syystä käynyt sitä vähäisemmäksi mitä lähemmäs joulua on menty. Tänään paikalla oli enemmän uimaopettajia kuin oppilaita. Tyttären ryhmässä oli sentään toinenkin uimari, ettei hänen tarvinnut aivan yksin harjoitella.

Viimeiset joulukortit

2 kommenttia:

 1. Täällä viimeistä päivää töissä ennen joulua. Ihanaa, loma!

  Eilen oli serkkutyttöjen koulun joulujuhla ja sekä Ronja että E esiintyivät hienosti! Ronja suoriutui enkelin tehtävästään ihanasti. Molemmat mummot olivat katsomossa ihailemassa tyttöjen suorituksia :)

  Ihanaa joulun odotusta teille. Soitellaanpa joulun pyhinä!
  t. E-täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse mennään vielä maanantaina töihin ja sitten hetki hengähdetään. Tosin ei pitkään... New York, täältä tullaan. Meillä ei varsinaisia joulujuhlia ollutkaan, kun ei kristillisiä juhlia täälläpäin juhlita. Huomenna onkin sitten edessä kirkkokonserttia mieheni toiveesta, mutta ei ihan perinteistä.

   Poista