Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

10/02/2014

On lokakuu mutta ilma on silti kostean hiostava

Mummo kävi päivällä pyörimässä viitisen tuntia kaupungilla. Vierailukohteina mm. Madisonin nykytaiteen museo, Capitol -rakennus sekä ehkä Yhdysvaltain ehkä tunnetuimman  arkkitehdin Frank Lloyd Wrightin suunnittelema Monona Terrace.


Näkymä Monona Terrace -rakennuksen katolta Mononajärvelle

George Segalin (1924 - 2000) teos Depression Bread Line eli Lama-ajan leipäjono vuodelta 1991

Capitol -rakennuksen seinämaalauksia

Meidän perheelle torstai oli jokseenkin normipäivä. Päivä töissä, hoidossa ja koulussa ja illalla vanhemman tyttären uintiharjoitukset. Sillä aikaa minä ja tytär olimme uima-altaalla vaimo mummo ja nuorempi tytär lähtivät ostamaan maitopurkkia mutta kotiin saapuessaan mukana oli maidon lisäksi myös erinäistä halloween -rekvisiittaa.
Kolmen kannan citykanana Kotimatkan varrella olevan talon pihassa

Tällä viikolla lehdet ovat alkaneet tippua puista

Syksyistä naapurustoamme
Marketin halloween -rekvisiittaa
Illalla kävin vielä jo aiemmassa päivityksessä mainitussa SERF -rakennuksessa riuhtomassa  kolmen vartin verran soutulaitetta. Huomenna edessä on koko päivän kestävä Wisconsinin PBIS -verkoston tapaaminen Portagen kaupungissa noin tunnin matkan päässä Madisonista.    

3 kommenttia:

 1. Ei me pelkästään halloween rekvisiittaa ostettu. Katselimme kyllä sitä ja ihmettelimme miten sitä voikin olla niin paljon kaikenlaista.

  VastaaPoista
 2. Eikös se saman suvun tekosia ole Heinolassa Apulannan Sipen talo? Frank Loydin pojan - vai onko se pojanpoika - suunnittelema? Ja odotan innolla Halloween -kuvia, kun jo viime vuonna kotona oli hienot Halloween-teemaiset bileet. -Pappa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietoa, mutta pitääpä tarkistaa onko se sama suku. Halloween näkyy olevan todella iso kurpitsajuhla, ainakin jo tienvarsia ja kauppoja on uskominen. Naamiaisasuja on myynnissä joka kaupassa, eikä hinnat ole kummoisia. Ehkäpä ensi vuonna taas pidetään Suomessa Halloweenbileet, kun otetaan ensin oppia täältäpäin kuinka kaikki pitää järjestää.

   Poista