Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

10/15/2014

Tyttärellämme oli aikainen herätys pimeään aamuun. Talvi tekee tuloaan ja aamuisin on jo itselläkin todella vaikea herätä. Aamusta näytin papalle, mistä koulubussi lähtee ja mihin se tulee. Näin voin itse huoletta olla pidempään töissä isovanhempien hoitaessa vanhemman tytön hakemiset ja viemiset. Vein myös aamulla isovanhemmat sekä Lumin hoitoon, koska tänään on tyttäremme kurpitsanhakuretkipäivä. Sovimme myös Lumin hoidossa, että pappa ja mummo tulee hakemaan Lumin iltapäivällä.
Kurpitsapeltoa, josta jokainen lapsi sai valita omansa kaiverrettavaksi.
Retki oli ollut onnistunut. Retkelle lähdettiin koulubussilla puoli kymmenen aikaan. Bussimatkalla Lumi opetti mummolle englantia, "no" on "ei", eikä mummo silloin saa tehdä mitään. Vierailu kohteena oli Eplegaarden, Fitchburgissa. Kyseinen maatila oli vierailuryhmäni professorin miehen vanhempien omistama. Maailma on täälläkin pieni. Tyttäremme oli valinnut isoimman kurpitsan, jotta siitä riittää toisellekin tyttärellemme kaiverrettavaa. Pellolla oli ollut kylmä ja sateinen, joten piknic oli jätetty väliin.

Tyttäremme kurpitsojen keskellä, takana variksenpelättäjiä.

Iltapäivästä pappa ja tytöt oli haravoineet hieman pihaa, joten lehtiä ei enää kantaudu sisälle. Kotinhoitajani on palannut! Oli todella mukava tulla kotona valmiiseen ruokapöytää ja saada pyykit jonkun toisen pestäväksi, kiitos mummojen. Vasta näin ulkomailla osaa arvostaa tätä isovanhempien apua, kun kaikki tulee tehdä itse. Illasta kävin keramiikassa ja sain patsalleni pään. En ollut kuitenkaan kovin tyytyväinen lopputulokseen. Ensi viikolla yritän saada ensimmäisen työni valmiiksi, jonka jälkeen pääsen koristelemaan sitä lasitteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti