Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

10/06/2014

Tänään ei mitään kovin merkillistä tapahtunut. Heräsin itse jo seitsemäksi videoneuvotteluun ja tein loppupäivän töitä kotona, kun vanhempaa tytärtä täytyi olla iltapäivällä vastassa koulupussipysäkillä.

Nuoremmalla tyttärellä oli illalla taas baletti ja vaimo kertoi valmistaneensa töissä proteiinia. Saa kertoa itse myöhemmässä päivityksessä, mitä se oikeastaan tarkoittaa.

2 kommenttia:

 1. Mummo turvallisesti kotona! Minä olin eilen seminaarissa Helsingissä ja sattuikin niin sopivasti, että jäin illalla Tampereella junasta pois ja ajoin jetlagisen mummon ja autonsa Jyväskylään. Kymmenen aikaan illalla olimme Jyväskylässä ja mummo pääsi nukkumaan yli vrk valvomisen jälkeen. Tänään tai huomenna näemme toivottavasti matkakuviakin (ja lapset saavat innolla odottamansa tuliaiset!).
  ~ Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että olit vastassa ja ettei mummo lähtenyt matkaamaan autolla itsekseen. Väsyneenä ei ajaminen ole turvallista. Eiköhän siellä mummolla jotain tuliaisia ole matkassa ja matkakuviakin. Itsekään ei tullut varmaan kaikkia kuvia katsottua, joitakin päätyi jo blogiin.

   Poista