Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

10/19/2014

Aaveratsastaja House on the Rockissa.
"It's kind of fun to do the impossible" -Walt Disney, löytyi tänään House on the Rock:n seinältä. Aloitimme sunnuntaiajelumme kuitenkin käymällä peikkokylässä eli Mount Horebissa lounaalla, koska se sijaitsi matkan varrella. Söimme kalaa ja kanaa, kalaruuat oli jopa edullisia kylässä.
mummo ja pappa nuoremman tyttäremme mukaan.
Liisa ihmemaassa.
Naurava klovni.
Jatkoimme maisemareittiä pitkin pääkohteeseemme House on the Rock:iin. Itselläni oli ajatus käydä tutustumassa alkuperäiseen taloon, mutta karuselli vei voiton ja tutustuimme osastoon kolme tällä kertaa. Pääsimme heti alkuun näkemään ison karusellin, joka näimme jo edellisellä kerralla. Tätä seurasi urkuosasto, isoine kelloineen ja lamppuineen. Taloa oli koristeltu tietysti Halloween teemaan luurangoilla ja muulla rekvisiitalla, joten tyttöjä hieman pelotti tällä osastolla. Nukketalo- ja sirkusosastot olivat aivan ihastuttavia. Taloja oli niin paljon, että kaikkia sisustuksia ei kerennyt edes katsomaan. Tässä vaiheessa nuorempi tyttäremme ei oikein tiennyt minne katsoa vaan pyöri ympyrää ja hyppeli talosta toiseen. Oikeammin nukkekotiosasto oli kuin pieni kaupunki, kun taloja oli niin paljon. Sirkusosaston jälkeen oli vuorossa nukkekarusellit kaikkine lisähärpäkkeineen. Osaston lopussa oli vuorossa aseet ja kiinalaisia nukkeja sekä taide-esineitä. Nähtävää oli tälläkin kertaa liian paljon ja jätimme suosiolla ensimmäisen osaston seuraavaan kertaan.

Tienvarsikyltti Farmer Marketille.
Takaisinpaluu matkalla pysähdyimme tiensivussa olevaan Farmer's Markettiin, josta ostimme ensi viikolle Snackseiksi eli välipaloiksi kouluun omenoita. Tyttäremme tulee viedä ensi viikolla joka päivä jokin välipala kouluun. Kaikkiaan kahdeksalletoista tulisi pieni välipala tehdä päivittäin. Saimme tarkan listan mitä nämä välipalat saa olla. Päädyimme alkuviikosta hedelmiin, kuivahedelmiin ja mehuihin. Perjantaiksi hankittiin kuitenkin kurpitsakeksit, vaikkakin listassa oli maininta ettei leipomosta tulisi tuotteita ostaa. Tosin listassa oli mitä ihmeellisimpiä keksivaihtoehtoja sokerilla/juustolla tarjolla, jotka mielestäni on kyllä yhtä epäterveellisiä välipaloja.
Minä pesemässä välipaloja kouluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti