Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

10/26/2014

Vaimo ja vanhempi tytär jäivät kotiin päiväunille, kun lähdimme nuoremman tyttären ottamaan varaslähdön halloweenhulinaan. Itse asiassa olimme alun perin lähdössä vain pienelle syysajelulle johonkin lähikaupunkiin kun autoa startatessa naapurimme koputti ikkunaan ja kysyi, olimmeko tietoisia läheisen Henry Vilas -eläintarhan Halloween at the Zoo -tapahtumasta.

Me menimme eläintarhaan "siviilit" päällä mutta suurin osa lapsista oli pukeutunut johonkin naamiaisasuun. Aluksi tämä hieman harmitti tytärtämme mutta nopeasti asia unohtui. Itse asiassa tyttären halloweenasuun kuuluva pitkä musta peruukki olisikin ollut vain tiellä eläintarhan ja läheisen leikkipuiston leikkitelineissä riekkuessa. Tapahtuman suosituin ohjelmanumero oli trick or treating eli leikkimielinen herkkujen kerjääminen kepposella uhkaamalla. Jonot eläintarhan kolmeen trick or treating -pisteeseen olivat niin pitkiä, että me jätimme homman suosiolla väliin.
Ihmeperhe trick or treat -jonossa

Karkkikojuja Henry Vilas Zoossa

Tapahtuman hahmovalikoimaa

Kiukkuinen kurpitsa

Vilas Parkin ruskaloistoa ja lämmintä melkein parikymmentä celsiusastetta
Päivällisen jälkeen tyttäret jäivät vaimon kanssa kotiin katsomaan filmiä ja minä hyppäsin pyörän selkään tarkoituksena hankkia ensi perjantaiksi teemaan sopivat karkinkeräysastiat. Reissu venähti lopulta pitkäksi, kun intouduin pyöräilemään hieman pitemmän lenkin matkan varrelle osuneilla pyöräreiteillä. Reiteistä vaikuttavin oli Fitchburgin esikaupungista alkava Badger Trail eli Mäyräreitti. Pyöräilin reitin alusta noin kymmenen kilometrin mittaisen asfaltoidun pätkän, minkä jälkeen väylä olisi jatkunut hiekkatien kymmeniä maileja aina Wisconsinin ja Illinoisin osavaltioiden rajalle.
Auringonlasku Badger Trailin varrella 

Badger Trailin hyväkuntoista asfalttia
Lopulta pimeän jo laskeuduttua tieni vei Walmart -kauppaan, josta löytyikin tyttärille kurpitsan malliset karkkipytyt, joista pulitin kokonaisen dollarin kappale.
Karkkipytyt

Leikin tiimellyksessä pitkään heilunut hammas irtosi

2 kommenttia:

 1. Hienon näköinen hymy, nyt vaan vierestä poistamaan seuraava. Ja upeet peruukit. Mummu nukku pommiin, kun serkkupoika oli tulossa hoitoon, väsynyt 20 tunnin matkasta.
  terveisin mummu ja pappa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi jäi hammas suuhun eikä nielassut sitä. Aamulla oli tyytyväinen, kun keiju oli käynyt yön aikana, mutta onneksi oli jättänyt myös hampaan paikoilleen.

   Poista