Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

10/07/2014

Päivän virallinen ruskakuva yliopiston Observatory Hill -kukkulalta
Viime viikot olen stressannut tyttäremme talvivarusteita ja erityisesti kunnon kenkiä. Olemme kiertäneet yhden jos toisenkin kenkäkaupan ja löytäneet mitä ihanampia kankaisia prinsessakenkiä. Nuoremman tyttäremme tuntien, en halua ostaa viikkottain uusia kenkiä kuten balettisukkahousujen kanssa on käynyt, joten meille ei hankita tälläisiä kenkiä pihaleikkeihin. Viimein sain hoidosta vinkin, että kunnon talvikenkiä löytynee Target -automarketista edullisesti. Onneksi löytyi muutama sopiva pari, muuten olisin joutunut pyytämään Kuomat Suomesta mummon ja papan tuomana. Päällimmäisenä ajatuksena oli tänään, että onneksi olin kaukaa viisas ja olin ajatellut jo Suomessa talvea tuloa ja siihen sopivaa vaatetusta lapsille. (Kiinassa asuessamme oli sama ongelma. Silloin jouduin pyytämään vanhempiani tuomaan lapsille sopivat toppa-asut).

Nuoremman tyttären uuden talvikengät
Aamuisin kelit on jo niin kylmiä, että tänään harkitsin untuvatakin laittamista päälle. Päivisin tosin vielä lämpenee 16 asteeseen, joten olisin kyllä ollut näky pyöräillessäni untuvatakissa.Tyttäremmekin kokeili aamulla talvipukuaan, ja onneksi viime vuotinen on vielä sopiva, sillä kokopuvun löytäminen voisi olla yhtä vaikeaa kuin liikkumiseen (=rymyämiseen) kuin sopivien ulkoilukenkienkin. Yhtä asiaa on täällä näin äitinä ikävä: kunnon lasten talvivaatteita ulkona liikkumiseen. Olisikohan tässä Suomelle uusi vientituote, tosin täällä lapset eivät ole yhtä paljon pihalla kun sää tästä hieman enemmän kylmenee.

Iltapäivällä yliopiston päärakennuksen eteen Bascom Hill -kukkulan rinteeseen oli kerääntynyt yhteensä 854 yksilön parvi vaaleanpunaisia muoviflamingoja. Lounastauolta työhuoneelleen palannut mieheni hieman ihmetteli näkymää. Googlettamalla selvisi, että kyseessä oli yliopiston vuotuinen rahankeruutempaus. Yksi lintu jokaista 6.-7. lokakuuta yliopistolle annettua lahjoitusta kohden. Yli 250 dollaria lahjottaneille oli luvassa ikioma flamingo.
Muoviflamingoparvi Bascom Hill -kukkulan rinteessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti