Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

10/25/2014

Aamupäivän myyntipöytämme ei ollut mikään huikea menestys. Päiväkodin myyntipöydän leivonnaisista jäi myymättä, vaikka meillä oli houkuttimena jopa hassuja hattuja ilmapalloista taitellut taikuri Lochlan Masters, jolla on myös lapsi samassa hoitopaikassa. Sää oli kuitenkin mainio, ohi kulkeneet ihmiset mukavia ja kehnosta myynnistä johtuen meillä oli päiväkahvin kanssa leivonnaisia.
Myyntipöytämme miltei valmiina tositoimiin.

Itse tehtyjen leivonnaisten lisäksi myimme hassuja ilmapallohattuja, jotka Lochlan muotoili asiakkaiden toiveiden mukaan.
Appivanhemmat hyppäsivät iltapäivällä Chicagon O'Hare lentokentälle matkanneeseen bussiin. Mummolla oli tapansa mukaan kiire matkaan ja jalkapallopelin loppumisen aiheuttama ruuhka ehti jo hieman hermostuttaa.
Nuoremman tyttären lähtöhalaus mummolle
Illalla tyttäret testasivat ensi viikon halloweenasujaan, jotka viimeisteltiin asuun sopivilla peruukeilla. Disney-elokuvien ystävät varmasti tietävät ketkä hahmóa kuvassa poseeraavat.
Halloweenasujen sovitus

4 kommenttia:

 1. Ihanat Disneytytöt! Hienot asut ja peruukit!
  T. Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halvemmaksi tulevat täällä nämä asut täällä, vain kolmekymmentä dollaria koko kokonaisuus. Ei maksa vaivaa alkaa itse säätämään. Tosin perukkien kanssa jouduttiin hieman säätämään, ei ollut sopivia ensin ja sitten hieman tuunattiin ei sopivista. Pochahontasin taisi olla ihan normi aikuisten peruukki ja vaalea on tähkäpään tukka letitettynä. Näillä mennään!

   Poista
 2. Terveisiä myös mummolta, jonka luona serkut ovat ruokailemassa. Täällä on syksyisen harmaata.

  VastaaPoista