Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

10/17/2014

Pääsin aamusta aikaisin töihin ja minulla menikin sitten myöhään... Tein koko päivän puskureita, filtteröin niitä ja poistin lopulta kaasut niistä. Valmistelin ensi viikon proteiinin putsausta jo tällä viikolla. Oli kyllä aikamoinen paluu kemian appron labroihin, mutta kyllä kaikki tekniikat ja laskut palautui päivän aikana, kun joutui itsekseen kaiken tekemään. Ensi viikolla sitten jatkuu tämä homma.
Naapurustossa valmistaudutaan Halloweeniin aivan tosissaan.

Päiväsellä mummo ja pappa olivat nukkuneet päiväunia ja käyneet erikseen kävelyllä. Mummo oli tutustunut lähellämme sijaitsevaan hautausmaahan ja pappa oli vuorostaan käynyt läheisessä leipomossa katsastamassa tarjolla olevaa valikoimaa.

Kyltti ulkopuolella ohjasi meidät oikeaan paikkaan.

Tytöt pyjamissaan valmiina partyihin.

Sitten kiiresti kotiin ja nopeasti papan tekemään karjalanpaistia perunamuussilla nassuun. Illasta lähdettiin viemään tyttöjä pyjama-partyihin hoitoon. Aivan mahtava keksintö, kun neljä tuttua hoitajaa pitää lapsista illalla huolta. Vanhemmat saavat kolme tuntia vapaata aikaa ja tytöt pääsevät nauttimaan ikätovereiden seurasta. Tytöillä oli illan ohjelmassa: vapaata leikkiä, pizzaa ja loppuillasta vielä elokuva. Vanhempieni kanssa päädyimme ostoksille paikalliseen Jyskän varastomyymälään eli Walmarttiin tällä vapaa-ajallamme. Saimme käytettyä koko kolmituntisen ostosreissullamme. Ihmettelimme Halloween-osastolla tarjontaa ja jouluosastoja. Kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta löysimme ostoskoriimme.
"Say cheese!" uusissa yöpuvuissa, mummo halusi Walmartista fanellisen.

2 kommenttia:

  1. Moi! Hienot pyjamat tytöillä, myös mummolla. Siellä näyttäisi olevan tytöillä ohjelmaa ihan mukavasti ja pappakin oli päässyt osallistumaan kurpitsan muotuiluun. Seuraamme päivittäin mitä siellä touhutaan. Videoita emme ole saaneet avautumaan, herjaa tuntematon osoite. Pitäs varmaan ladata joku ohjelma, ei tarjoa mitään.
    T. Make ja Tuula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummo odottikin kommenttia tähän kuvaan. Mukava kuulla, että on lukijoita sukulaisissa tälle meidän kirjoittelulle. Täällä on ainakin nuo videot avautuneet, olisikohan siinä eri formaatti, jonka vuoksi ei avaudu. Osa on tosin turhan suuria, ja menee pitkään latautuessa. Jatkossa voisi kokeilla laittaa ne Youtubeen ja lisätä vain linkin tähän. Kiitos siis kommentista!

      Poista