Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

10/27/2014

Polkaisimme käyntiin useamman kerran suunnitteilla olleen mutta tekemättä jääneen projektin - oman Ravintolapäivän ravintolan - valmistelut. Seuraavaa ravintolapäivää vietetään reilun parin viikon päästä 15. marraskuuta 2014, joten aikaa valmisteluun ei ole liiaksi. Ravintolan tai oikeammin kahvilan pääartikkeliksi valitsimme suomalaiset huolella kostutetut täytekakut ja kahvilan nimeksi tuli siltä pohjalta Cakes without Candles eli Kakkuja ilman kynttilöitä. Ilmeisestu Ravintolapäivän idea ei ole vielä juuri levinnyt Yhdysvalloissa. Ravintolapäivän nettisivuilta löytyvän kartan mukaan tällä hetkellä mukaan on ilmoittautunut meidän kahvilamme lisäksi kaksi ravintolaa Kaliforniasta. Laajentumispotentiaalia siis vielä riittää.

Me ajattelimme suunnata markkinoinnin ainakin kotikorttelimme asukkaille, omien yliopiston laitostemme väelle, nuoremman tyttäremme päiväkodin muille perheille sekä joillekin muille tutuille. Kahvilaan on tietysti Ravintolapäivän idean mukaisesti tervetullut kuka tahansa muukin. Emme kuitenkaan ainakaan vielä ajatelleet ryhtyä kovin massiivisiin markkinointiponnistuksiin. Tavoitteena on, että leipomisurakka pysyisi kohtuullisena ja talomme kahdeksan tuolia ja kolme kahvilapöytää riittäisivät asiakaskunnan tarpeisiin.
Pop-up Kahvilamme esite

Tänään leivoimme kakkujen sijaan kokeeksi muutaman muffinsin
 Pyrimme aikanaan päivittämään tietoa kahvilavalmistelujen edistymisestä ja varsinaisen Ravintolapäivän tunnelmista Cakes without Candlesin omalle Facebook-sivulle.

Muuten tästä päivästä jää mieleen ainakin kesäisen lämmin keli. Varjossakin lämpöä oli parhaimmillaan lähes hellelukemat. Todella poikkeuksellinen loka-marraskuun vaihteen keli. Nuoremmalla tyttärellä oli illalla taas maanantainen baletti, johon hän halloweenin hengessä pukeutui balettipuvun sijaan Pocahontas-asuunsa.  
Tyttäremme odottamassa tunnille pääsyä, tunnin aikana perukki ja kaulakoru oli saanut kyytiä.

6 kommenttia:

 1. Elkää sitten unohtako perisuomalaista mansikkakermakakkkua, kun ei kerran hernekeittopäivä käynyt.
  mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelmaksi voi vain muodostua tuo kerma. Laktoositonta ei täällä näytä olevan. Kävin Woodmanin ja Walmartin eilen läpi, ei löytynyt. Ehkäpä pitää etsiä lähempää ja katsoa tuo lactaid-tuoteperhe läpi.

   Poista
 2. Onko teillä kotimaista paahtoa olevaa Juhlamokkaa tai Kulta-Katriinaa riittävästi, vai laitetaanko heti tulemaan?
  - Kari-pappa -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olisi pitänyt olla meidän äitin kommentti jo alkuun. Kauppa, jossa tätä löytyy on noin 400 kilometrin päässä kotoamme, joten voipi olla, että joudumme turvautumaan tällä kertaa amerikkalaiseen kahviin.

   Poista
 3. Ruotsalainen kahvi oli ihan hyvää, kun juhlamokka loppu.
  Sirpa mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää käydä sitä sitten ostamassa lisää, eihän kakkua voi tarjota ilman kahvia.

   Poista