Translate

Sivun näyttöjä yhteensä

10/05/2014


Sunnuntaiajelulla Madisonin länsipuolelle.
Aamulla nukuttiin pitkään, onneksi viikonloppuina voi vielä niin tehdä... Sää on muuttunut niin nopeasti koleaksi, ettei osaa oikein varustautua ulkona olemiseen. Hieman siivousta ja tavaroiden järjestelyä aamusta, koska koti oli päässyt jotenkin repsahtamaan viime viikkojen aikana.
Aamupäivästä lähdimme sunnutaiajelulle lähiseudulle, sää todellakin suosi tätä ajeluamme. Viileää, mutta aurinkoista. Suuntasimme "Mount Horeb Fall Heritage festival" tapahtumaan eli peikkofestareille maailman peikkopääkaupunkiin. Jossa söimme lounaaksi perhossipsejä, nyhtöpossua sekä maittavaa lihakeittoa. Ihastelimme festareilla tätä pientä kaupunkia ja sen pikku kauppoja.
Dewaltin perunapora.
Merisuolalla maustettuja perhossipsejä.
Luutakauppias Mount Horebin syysmarkkinoilla

Äiti ja tyttäret samaisilla markkinoilla
Iltapäiväksi suuntasimme koti House on the Rock eli taloa kalliolla. Itse asiassa House on the Rock ei ole enää vain yksi talo vaan kompleksiin kuuluu esim. puutarhoja näyttelytiloja, golfkenttä ja kylpylähotelli. House of Rock on vuonna 1989 edesmenneen omistajansa Alex Jordanin Juniorin elämäntyö, jonka laajentuminen ja kokoelman karttuminen on jatkunut hänen kuolemansa jälkeenkin. Tätä nähtävyyttä ei oikein yhdellä sanalla voi kuvailla. Parin tunnin kiertelymme jälkeen, olimme hetken sanattomia. "Jollakin on mennyt keräily pahasti överiksi", voisi mielestäni olla hyvä kuvaus kaikelle tänään näkemällemme. Ehkäpä videonpätkä kertoo jotain mitä kaikkea sitä voikaan keräillä. Talosta emme kiertäneet kuin yhden kolmasosan, joten tänne ehkä suuntaamme vielä uudestaan mummon ja papan kanssa. Nähtävyys osoittautui paljon suuremmaksi kuin alkuun ajattelimme sen olevan.
House on the Rockin lasiseinäinen Infinity -huone tienvarren näköalapaikalta kuvattuna 

House on the Rock -kompleksin sisäänkäynti

7up kokoelma ajalta jolloin juomaan lisättiin vielä Litiumia.
Noin 50-metrinen tappajavalas kamppailee jättimustekalan kanssa (teos oli niin iso, että kuva ei näytä siitä kuin osan).
Muutama pienoislentokone katossa.

Illasta kävin vielä laittamassa soluni kasvamaan tyttöjen ja mieheni suunnatessa kotia kohti. Tuli käveltyä kotiin pienessä pakkasessa ja ihasteltua kurpisoita ovenpielissä.

4 kommenttia:

 1. Näittekö karusellikokoelmaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä osa nähtiin, oli kyllä aika vaikuttava karuselli. Parasta kuitenkin taisi olla tämä iso itsestään soiva musiikkihärpäke, mikä ikinä se onkaan. Tänään puhuttiin lounaalla työkavereiden kanssa tästä ja eivät olleet edes kuulleet mokomasta paikasta. Alamme tuntea lähiseutuja paremmin kuin työkaverini... saavutus se on sekin! Suunnittelivat lopulta ensi viikonlopuksi reissua kyseiseen paikkaan.

   Poista
 2. Melkosesti ootte järjestäneet meille nähtävää. Kunhan nyt päästään perille, tänään lähti jyväskylän kone taas vartin etuajassa, hyvä niin, mutta kyllä nuo vaihot pelottaa jo yksin Chicagon kentällä viis terminaalia, huh. Siellä voi mummu ja pappa olla pää pyörällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että matka menee hyvin ja koittakaa nukkua koneessa. Pitkä lento edessä ja nukkua pitää, jotta jaksaa. Yritetään tulla sinne Chicagoon vastaan, seuraatte vain muita ja tarvittavat paperit mukana/esillä niin hyvin se menee. Yksi isoimpia kenttiähän se on... =)

   Poista